DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Can Bonomo ve Jabbar’dan akustik performans

    Can Bonomo ve Jabbar’dan akustik performans
    22.09.2017
    A+
    A-

    Erkek bakım markası AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop etkinliği kapsamında bu yaza damgasına vuran “Raf” şarkısıyla adından söz ettiren vokalist Jabbar ve müzik dünyasının sevilen ismi Can Bonomo akustik performansları ile Kanyon’da müzikseverlerle buluştu.

    Can Bonomo’nun çok sayıda hayranının izlediği akustik perfomans öncesi Ayşe Hatun Önal, AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop’u ziyaret edenler arasındaydı.

    Yeni saç bakım serisi ile kullanıcılarını yanlış veya doğru erkek tanımının olmadığı, etiketlemenin, kalıpların, sınırlamaların yaşanmadığı bir dünyaya davet eden AXE’ın sponsorluğunda ilk olarak Kanyon’da açılan GQ Barber Shop’ta erkekler, farklı saç tasarımlarını deneyimlediler.

    AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop’ta Saç Stilini Yap,

    Barcelona Real Madrid El Clasico Maç Biletini Kap

    AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop, 2 kişiyi bir arkadaşıyla birlikte Barcelona – Real Madrid maçına bilet kazanma şansı sunuyor. Maç biletinin yanı sıra tüm seyahat masrafları AXE tarafından karşılanacak talihliler İspanya’ya giderek muhteşem bir El Clasico deneyimi yaşayacaklar.

    Müzik, eğlence, sürpriz hediyeler ve farklı şovların sergilendiği AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop’ta erkekler, farklı stillerde saç tasarımlarıyla kendilerini keşfederek istedikleri tarzı yansıttılar.

    AXE sponsorluğundaki GQ Barber Shop’u ziyaret eden katılımcılar AXE’ın gün boyu sağlamlık ve güçlü tutuş sağlayan Adrenaline, dağınık ve mat görünüm sevenler için Urban, klasik ve keskin görünüm tercih edenler için Signature saç şekillendirici serisi ile özgürleşmeye saçlarından başladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.