DOLAR 32,5916
EURO 35,0051
ALTIN 2453,896
BIST 9791,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Can dostunuz kedinizi, köpeğinizi eğlendirecek, mutlu edecek her şey Tchibo’da

    Can dostunuz kedinizi, köpeğinizi eğlendirecek, mutlu edecek her şey Tchibo’da
    04.10.2018
    A+
    A-

    Dünya Hayvanları Koruma Günü, bu dünyada birlikte yaşadığımız hayvan dostlarımızın haklarını, ihtiyaçlarını bizlere yeniden hatırlatıyor. Her yıl 4 Ekim günü kutlanan bu anlamlı günde can dostunuzu güzel sürprizlerle sevindirmek ister misiniz?

    Tchibo, evcil hayvanlarınızı mutlu etmeniz için birbirinden kaliteli ve eğlenceli ürünler sunuyor. Zekâ oyuncakları, oyuncak setleri, tüy toplama tarakları, taşıma örtüsü gibi pek çok ürün seçeneği, Tchibo mağazalarında ve www. tchibo. com. tr’de sizleri bekliyor.

    “Fare ve Yıldız” Kedi Oyuncak Seti

    “Fare ve Yıldız” Kedi Oyuncak Seti, kedilere çifte eğlence sunuyor. Kedi otu ve ek olarak hışırtı çıkaran folyo ile doldurulan ürünler, kedilerin oyun isteğini canlandırıyor. Bunun yanında ürünün file dokusu kedinizin dişlerini ve diş boşluklarını temizliyor. Fiyatı: 27,95 TL.

    Köpek Zekâ Oyuncağı

    Tchibo köpeğinize heyecanlı bir beceri oyunu sunuyor. Köpeğinizin oynarken zekâsını geliştirebilmesi için tasarlanan oyuncağın amacı, küçük bulmacaları çözmek ve bu sırada ödül mamalarını aramak. Küçük ve orta boy köpekler için tasarlanan ve yedi parçadan oluşan oyuncağın fiyatı 70,95 TL.

    Neon Yeşil Pelüş Köpek Oyuncağı

    Oyuncu köpeklere yeni bir arkadaş geliyor. Neon pelüş kertenkele, köpeğinizi büyük bir eğlenceye hazırlıyor. Pelüşten ses çıkaran oyuncak kertenkele, plastik kuyruğu ve farklı malzemeleri sayesinde hayvandaki oyun isteğini harekete geçiriyor. Son derece uzun ömürlü ve sağlam bir ürün olan oyuncağın fiyatı 64,95 TL.

    Tüy Toplama Tarağı

    Kediler ve köpekler için tüy bakımı büyük önem taşıyor. Tchibo’nun tüy toplama tarağı sayesinde dökülen tüyler ve kıllar kürke zarar vermeden uzaklaştırılıyor. Düzenli olarak kullanıldığında tüy dökülmelerini ve kıtık oluşumunu azaltan Tchibo’nun paslanmaz çelik tarağı, 58,95 TL fiyatla satılıyor.

    Taşınabilir Hayvan Örtüsü 

    Tchibo can dostunuzla yapacağınız yolculuklarda ya da uzayan yürüyüş turlarında doğacak mola ihtiyaçları için ideal bir çözüm sunuyor. Tchibo Taşınabilir Hayvan Örtüsü, yumuşak, sıcak tutan yapısıyla dikkat çekiyor. Fermuarı sayesinde çantaya dönüşebilen örtü, oyuncaklara veya mamaya da alan sunuyor. Bu konforlu örtü 82,95 TL fiyatla satılıyor.

    Evcil hayvanlarınızı Tchibo güvencesi ile şımartın…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.