DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale Zaferi’nin unutulmaz izleri Capacity’de

    Çanakkale Zaferi’nin unutulmaz izleri Capacity’de
    25.03.2019
    A+
    A-
    Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü, “Çanakkale Savaş Objeleri Sergisi” ile Capacity AVM’de anıldı.
    Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne özel düzenlediği sergi ile Şehitler Diyarı ‘Çanakkale’den duygu dolu hatıralar gün yüzüne çıktı. Capacity AVM’nin sponsorluğunda, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı & Etiktur organizasyonu ile düzenlenen sergi sayesinde o günlere dönen ziyaretçiler, çok özel anılara ve tarihin şanlı izlerine şahitlik ettiler.
    15-24 Mart 2019 tarihleri arasında Capacity AVM B1 havuz katı alanında sergilenen, “Çanakkale Savaş Objeleri Sergisi”ni ziyaret eden misafirler, günümüze kadar kalabilmiş orijinal harp malzemeleri, kişisel objelerin yanı sıra birçok özel obje ile o günlerin şanlı zaferinin duygu dolu hatıralarına dokunup, büyük bir savaşın unutulmaz izleri ile tanışma fırsatı yakaladı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.