DOLAR 32,3212
EURO 35,074
ALTIN 2281,328
BIST 9004,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Carrier Santrifüj Su Soğutma Grupları ile Enerji Sektöründe Yüksek Verimlilik

    Carrier Santrifüj Su Soğutma Grupları ile Enerji Sektöründe Yüksek Verimlilik

    Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından HABAŞ Topluluğu’nun İzmir Aliağa’daki elektrik enerjisi üretim santralinin kapasitesi, Carrier AquaEdge Santrifüj Su Soğutma Grupları ile arttırıldı.

    Ülkemizin en büyük sınaî ve tıbbi gazlar, çelik, elektrik enerjisi, ağır makina, tüp ve kriyojenik tank üretimleri yanında sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve petrol gazı (LPG) dağıtımı yapan kurumlarından HABAŞ Topluluğu’nun Aliağa elektrik enerjisi üretim santralinde; ilk fazda kullanılan ve müşteri memnuniyeti yaratan 4 adet sonrasında, 2. fazda da 16 olmak üzere, her biri 5.000 kW soğutma kapasiteli Carrier 19XR AquaEdge serisi su soğutma grupları işletmeye alındı.

    Carrier 19XR AquaEdge Serisi Su Soğutmalı Soğutma Grubu

    Carrier’ın tasarladığı AquaEdge ailesi santrifüj kompresörlü su soğutma grubu, çevreye zarar vermeden üstün verimlilik sağlıyor. Yüksek verimi gerçek çalışma koşulları için geçerli olan AquaEdge su soğutucularının, küresel ısınma üzerindeki doğrudan veya dolaylı etkileri büyük ölçüde azaltıldı. Soğutma gruplarının artırılmış yüzey alanı, borulamada kullanılan ileri teknoloji ve yüksek verimli motorla, sınıfında en yüksek verim sağlayan ürün olma özelliği taşıyor. Carrier AquaEdge Santrifüj Su Soğutma Gruplarında ozon tabakasına zarar vermeyen HCF esaslı R134a soğutucu akışkan kullanılıyor.

    Carrier 19XR AquaEdge soğutma grubunun kapasite aralığı tek kademelilerde 703 – 5275 kW, iki kademelilerde 11.957 kW.  Kullanım biçimine göre sabit devirli ya da değişken devirli kompresör seçenekleri vardır.  Ozona zarar vermeyen HCF esaslı R134a soğutucu akışkanlı cihazlar, ozona zarar veren soğutkanlı cihazların üretiminin son ermesine ilişkin programı beklemeden HCF esaslı soğutkan kullanmaya başlayan sınıfında ilk ürün olarak öne çıkıyor.

    Yıllık kaçak oranı %0,1 olan cihaz, hava koşullandırma endüstrisinde sağlanabilen en küçük kaçak değerine sahip olup modüler yapısıyla da tercih ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.