DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caudalie Vinosource serisi ile nem dengesi

    09.07.2018
    A+
    A-

    Kadınların doğal fakat iddialı hayatlarına uyum sağlaması için özel tasarlanan Vinosource Serisi doğadan gelen tazeliği ile bu yaz cildinizin nem dengesini kontrol altına alıyor.

    Caudalie Vinosource SOS Thirst-Quenching Serum; nemini kaybetmiş ciltlerin acil ve sürekli olarak nem ihtiyacını karşılayarak cilt de yumuşak bir his bırakıyor. Kuru ciltlerin S.O.S ürünü olan Vinosource Anında Etkili Nem Serumu, yoğun içeriğiyle cildin derinlerine nüfuz ederek cildi besliyor ve su ihtiyacını karşılıyor. Üzümün mucizevi içeriğine sahip olan Vinosource Nem Serumu’nun içeriğinde anti oksidan etkili üzüm çekirdeği polifenolleri, hiyalüronik asit ve Caudalie’nin dünya çapında en sevilen ürünlerinden biri olan Organik Üzüm Suyu da yer alıyor. Organik Üzüm Suyu yalnızca üzüm yetişen bağların altından çıkarılan sulardan elde edilerek cildi %127 oranında nemlendirirken, cilt hassasiyetini %61 oranında gideriyor. Yağ içermeyen formülü ile tüm cilt tipleri için kullanım uygunluğu sunuyor.

    Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet nemini yitirmiş hassas ciltlere özel etki sağlayan nemlendirici özelliği ile cilde temas ettiği an suya dönüşerek cildi yatıştırarak nemlendirip güçlendiriyor. Kokusunda mandalina çiçeği, limon ağacı yaprağı, salatalık suyu ve taze nane içeren lezzetli ve ferahlatıcı notalar bulunduran Vinosource Mouisturizing Sorbet %98 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip formülü, eşsiz asma ve üzüm bileşenleri bulunduran içeriği ile cildinize bakım ve keyfi aynı anda yaşatıyor.

    Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid içeriğindeki hafif dokudaki fluid anında matlaştırıcı ve uzun süreli sebum dengeleme etkisine sahip etkisi ile cildin nem mekanizmasını aktive ederek, su kaynaklarını yeniden yapılandırıyor. Kadifemsi ve mat etkisi ile parlaklık kontrolü sağlayarak ve nemlendirici bakım sunuyor. Matifiant Hydratant; karma ciltlerin yıl boyunca kullanımına uygundur. Akne oluşumuna yol açmaz ve komedojenik değildir.

    Vinosource Creme Moisture Recovery Cream kuru ciltleri derinlemesine besleyerek rahatlatıyor. Hidrolipidik tabakayı yeniden yapılandıran ve cilt bariyerini güçlendirerek gün boyu süren yumuşaklık ve rahatlama hissi kazandıran Vinosource Fondante Nourrissante, kadifemsi dokusu ve %97 doğal formülü ile kuru ciltlere ihtiyaç duydukları besin ve yumuşaklığı kazandırıyor.

    *Cildinizi temizledikten sonra sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine uygulayınız. Göz çevresine uygulamaktan kaçınınız.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.