DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Celestron ile doğanın gizemli dünyasına tanık olun

    Celestron ile doğanın gizemli dünyasına tanık olun
    07.08.2018
    A+
    A-

    Doğanın büyüleyici ayrıntılarını keşfetmeye hazır mısınız? Tabiatın tüm güzelliklerini ayrıntıları ile görmeyi sağlayan Celestron Skymaster Dürbün, gezgin ve maceraperest doğaseverlerin vazgeçilmezi oluyor.

    Dünyanın önde gelen teleskop, dürbün ve mikroskop markası Celestron’un Skymaster dürbünü, ihtiyacınız olan her yerde kolaylıkla gözlem yapabilme imkanı sağlıyor. Su geçirmez özelliği ile dikkat çeken Skymaster dürbün, zorlu hava koşullarında ve alacakaranlık faktöründe doğada olan gezginlerin görüşlerini kolaylaştırıyor. Kolayca taşınabilen Celestron Skymaster dürbün, gizemli doğayı keşfetmek isteyen maceraperestlerin, doğaseverlerin ve outdoor spor meraklılarının vazgeçilmez bir parçası olarak sırt çantalarında yerini almaya hazır.

    Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı Celestron’un Skymaster dürbüne hobix.com.tr’den, Hobix mağazalarından, seçkin teknoloji marketlerinden ve kamp malzemeleri satan mağazalardan kolayca ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.