DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cemdağ “ICON Serisi” özgün tasarımı ile şehir estetiğine ışık tutuyor

    Cemdağ “ICON Serisi” özgün tasarımı ile şehir estetiğine ışık tutuyor
    13.11.2017
    A+
    A-

     

    Cemdağ Aydınlatma; Led teknolojisiyle ürettiği Cem marka ürünleriyle farklı mekan ve alanlar için “tasarruflu” çözümler sunmaya devam ediyor. “ICON Serisi”, spor sahaları, otopark ve endüstriyel alanlarda özgün tasarımı ile göz doldururken, sağladığı yüzde 80 tasarrufla enerji verimliliğine de katkı sağlıyor. Homojen ışık dağılımı ile iç ve dış ortamlarda aydınlatma rehberliği yapan “ICON Serisi” aynı zamanda, nesnelerin internetine uyumlu teknolojisiyle uzaktan kontrol edilebiliyor. 

    1968’den bu yana aydınlatma sektöründe pek çok ilke imza atan Cemdağ Aydınlatma; genişleyen ürün yelpazesiyle farklı projelere, doğru çözümler üretmeye devam ediyor. LED teknolojisi kullanılarak geliştirilen Cem markalı kentsel aydınlatma projektör armatürü “ICON Serisi” de şehir estetiğinde tasarımı ve teknolojisi ile öne çıkıyor. Spor sahaları, otopark, endüstriyel alanlar gibi birçok mekâna tasarımı ile ışık tutan ICON Serisi, LED teknolojisine uygun tasarlanan dayanıklı ve sağlam gövde yapısı, homojen ışık dağılımı ile iç ve dış ortamlarda aydınlatma rehberliği yapıyor.

    Uluslararası normlara uygun

    ICON Serisi, 4 farklı boy gövde seçeneği ve gövde ral rengi opsiyonu ile şehir estetiğine mükemmel uyum sağlıyor. Mevcut direğe kolaylıkla entegre edilen ICON Serisi ayrıca tavana ve duvara montaja da uygun tasarlandı. Aynı zamanda aydınlatılacak alana uygun 13w-500w arası geniş güç seçeneği sunarken LED teknolojisi sayesinde konvansiyonel armatürlere oranla minimum %60 enerji tasarrufu sağlıyor. Nesnelerin internetine uyumlu (ınternet of thıngs), internet üzerinde takip kolaylığı , otomasyon, astronomik saat sistemi sayesinde istenilen saatlerde açma kapama-kısma (dimleme) özelliği ile enerji tasarrufu %80 e kadar artıyor. Her türlü hava koşuluna karşı IK085mm temperli cam ve IK10 koruma sınıfına sahip olan ürün, yerli üretim alüminyum enjeksiyon gövdeye sahip. High Power LED teknolojisi ile mono colour amber, kırmızı, yeşil, mavi, sarı ve beyaz (4000k,5000k,6500k) olmak üzere geniş renk seçeneği sunan ICON Serisindeki, toza ve neme karşı korumalı sürdürülebilir IP67 koruma sınıfı için el değmeden dökülen silikon conta öne çıkıyor. ICON Serisi uluslar arası normlara uygun ENEC sertifikalı LED modül ve aydınlatılan alana göre ışığı yönlendiren 10 farklı optik teknolojisiyle projelere uygun çözümler sunuyor.

    EIF’te Cemdağ Ürünlerine Büyük İlgi

    Enerji politikalarını destekleyen tasarruflu ürünleriyle pek çok önemli projede tercih edilen Cemdağ; katıldığı Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Enerjinin, tüm dünyada kalkınmanın, büyümenin ve refah artışının lokomotifi olduğuna dikkat çekilen EIF 8-10 Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Fuar üst düzey şirket yöneticilerini, karar alıcıları, enerji sektörü kanaat önderlerini, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, akademisyenleri ve düzenleyici kuruluşları bir araya getirdi. Enerji Bakanlığı’na bağlı birçok kurum ve kuruluşun üst düzey temsilcisi CEMDAĞ standını ziyaret ederek, enerji verimliliğine yüzde 80’e varan oranlarla katkı sağlayan Cem markalı ürünler hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.