DOLAR 32,5908
EURO 34,8714
ALTIN 2492,109
BIST 9693,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CHEP’in kıtalararası çözümleri, küresel tedarik zincirlerinin verimliliğini artırıyor

    CHEP’in kıtalararası çözümleri, küresel tedarik zincirlerinin verimliliğini artırıyor
    13.04.2019
    A+
    A-

     

    CHEP, iş ortaklarıyla birlikte çalışarak onların uluslararası tedarik zinciri süreçlerini geliştirmek için uzmanlığını kullanıyor. İhracat ve ithalat sırasında oluşabilecek riskleri belirleyerek sanayi parçaları taşımak üzere tasarlanmış kıtalararası ağ, sistem ve çözümlerinin yanı sıra çok çeşitli ekipman yelpazesiyle hizmet veriyor

     

    Tedarik zinciri sürecine dahil olan ithalat ve ihracat sırasında bir noktadan diğer bir noktaya taşınan ürünler, yasa ve kuralların yanı sıra çeşitli nakliye biçimleri ve ulaşım ağlarının oluşturduğu karmaşık işlemlerle karşı karşıya kalabiliyor. Firmalar da bu süreçte ürünlerinin planlanan zamanda, eksiksiz ve hasarsız gitmesini garanti altına almak, hızlı karar verebilmek için nerede olduğunu takip etmek istiyor.

     

    Otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere ana ve yan sanayi parça üreticilerine özel endüstriyel çözümler sunan CHEP, dünyanın her yerine her türlü sanayi parçasını taşımak üzere tasarlanmış kıtalararası ağ, sistem ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. İş ortaklarının tedarik zincirinde doğru çözümleri uygulamalarına yardımcı olacak ölçek ve altyapının yanı sıra çok çeşitli ekipman ve hizmet yelpazesiyle taşıma maliyetlerini azaltıyor ve karmaşıklıkları düzenliyor. CHEP, tedarik zinciri boyunca parçaların korunmasını, en verimli nakliye yöntemlerinin kullanılmasını sağlıyor. Daha az maliyet ve zahmetle müşterilerinin en fazla verimi almasına böylece kârlarını artırmasına yardımcı oluyor.

     

    Uluslararası parça sevkiyatlarınız güvende

    CHEP sahip olduğu ağ ve bilgi birikimi doğrultusunda uzman ekibiyle birlikte müşterilerinin toplam satın alma maliyetini değerlendiriyor. ‘Yalın Altı Sigma’ ilkeleri doğrultusunda mevcut tedarik zincirini analiz ederek fırsatları belirleyip, katma değeri olmayan faaliyetleri ortadan kaldırıyor, onların maliyetlerini azaltmak için fırsatları gösteren bir finans modeli hazırlıyor. İş ortaklarının ana hedeflerine ve temel performans göstergelerine ulaşmalarını sağlayacak en düşük maliyetli ve en az riskli çözümleri saptıyor.

     

    Aynı zamanda sınır ötesi nakliyatlarda kesinti olmaması için gümrük işlemlerine destek veriyor, bu sayede parça teslimindeki gecikme ve para cezası ödeme riskini azaltmalarına yardımcı oluyor. Yeniden kullanılabilir ambalaja ilişkin ilgili ülkelerdeki operasyonel ihracat ve ithalat işlemlerini öğrenmenin yanı sıra üçüncü parti tedarikçilerle birlikte çalışarak ölçek ekonomisini oluşturuyor.

     

    CHEP Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Serhat Enyüce; CHEP olarak tedarik zinciri süreçlerinde ana ve yan sanayi parça üreticileriyle global ölçekte çalışan ve bu konuda büyük deneyime sahip olan bir firmayız. Bu deneyim sayesinde müşterilerimizle birlikte çalışarak onların uluslararası tedarik zincirlerini anlamak ve geliştirmek için gerekli bilgi ve uzmanlığımızı kullanıyoruz. Kaliteli ekipman çözümlerimizle etkin bir tedarik zinciri süreci inşa etmelerini sağlıyoruz. Böylece müşterilerimizin dünya üzerinde daha fazla yere daha fazla ürünü etkin ve sürdürülebilir bir şekilde taşımalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.