DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek’ten yer tasarrufunda bir devrim Selena 3’ü 1 arada ranza

    Çilek’ten yer tasarrufunda bir devrim Selena 3’ü 1 arada ranza
    14.08.2018
    A+
    A-

    Çilek, inovatif tasarımlarıyla yaşam alanlarını şıklık ve düzenle buluşturmaya devam ediyor. Küçük alanlardan maksimum verim almayı hedefleyen tasarımlara sahip Selena Genç Odasında yer alan üçlü ranza ile Çilek, yerden tasarruf sağlarken, aynı zamanda yaşam alanlarını şıklıkla buluşturuyor.

    Yaptığı tasarımlarla mobilya sektörüne yön veren Çilek, küçük alanlardan maksimum verim almayı sağlayan tasarımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

    Kompakt tasarım…

    Çilek tasarımcıları tarafından tasarlanan Selena 3’lü ranza, istendiğinde arkadaş modülünün eklenmesi özelliğiyle üçlü bir yatağa dönüşüyor. Çilek Selena Ranza, aynı zamanda iki ayrı yatağa ayrılabilme özelliğiyle gençlere kullanım çeşitliliği sağlıyor. Gençler için her şeyin düşünüldüğü ranzada kullanılan alüminyum ve metal, tasarımı sağlamlaştırırken; bu durum olası kazaları engelliyor. Yer değiştiren merdiveni sayesinde her odayla uyum sağlayan tasarım, başuçlarındaki rüstik parçalarla daha şık bir hal alıyor. Yapılan testlerde başarılı olduğu için TÜV Sertifikası alan Çilek Selena Ranza, yaşam alanları için yerden tasarruf sağlarken, sağlam yapısıyla çocuklarınıza dair içinizin rahat etmesini de sağlıyor.

    Çilek, bu kullanışlı ranzayı görüp sahip olmak isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.