DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cinemaximum Vanlı çocukları sinema ile tanıştırdı

    Cinemaximum Vanlı çocukları sinema ile tanıştırdı
    23.03.2019
    A+
    A-

    “Herkes için sinema” mottosuyla sinema izleme kültürünü Türkiye’nin her köşesine yaygınlaştırmak için çalışan CGV Mars Entertainment Group, bu çerçevede “İlk Sinema Biletim” kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle Vanlı öğrencileri Cinemaximum’da misafir etti. Çoğu ilk kez sinemayla tanışan 7-13 yaş arası 140 çocuk, Cinemaximum Van’da Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna adlı filmi keyifle izledi.

    Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına “Herkes için Sinema” mottosu ile yön veren CGV Mars Entertainment Group, sinemaya gitme ve film izleme kültürünün genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamak için hayata geçirdiği “İlk Sinema Biletim” projesini Van’a da taşıdı. Hiç sinemaya gitmemiş ya da ekonomik dezavantajlar sebebiyle çok kısıtlı sinema deneyimi olan çocukları beyazperdeyle tanıştırmak hedefiyle, 21 Mart’ta Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle Cinemaximum Van’da özel bir gösterim gerçekleştirildi. Bu özel gösterimde 7-13 yaş arasındaki 140 çocuk, Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna filmini seyrederek ilk sinema deneyimini yaşadı.

    “İlk Sinema Biletim” projesi ile çocukların sosyalleşmesinde, toplumla diyaloglarının güçlenmesinde, hayal güçlerinin ve sanatsal bakış açılarının gelişmesinde önemli rol oynayan sinema kültürünün, genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamayı amaçlayan CGV Mars Entertainment Group, özel gösterimlere Şanlıurfa, Çorum ve Kahramanmaraş’la devam edecek. CGV Mars Entertainment Group, geçen yıl “İlk Sinema Biletim” projesi kapsamında Bingöl, Adıyaman, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’da 7-15 yaş arası çocukları Cinemaximum’larda konuk etmişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.