DOLAR 32,5652
EURO 34,8839
ALTIN 2435,638
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar dijital mikroskop ile bilim dünyasını keşfe çıkıyor

    Çocuklar dijital mikroskop ile bilim dünyasını keşfe çıkıyor
    19.03.2019
    A+
    A-

    Bilim dünyasının detaylarını öğrenmek isteyenlere özel tasarlanan Celestron dijital mikroskop, gözlemlenen nesneleri kayıt altına alıyor. Video ve fotoğraf çekme özelliği ile çocukların ve anne babaların dikkatini çeken dijital mikroskop, bilime ilgi duyanları gizemli bir yolculuğa çıkarıyor.

    Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı teleskop, dürbün ve mikroskop markası Celestron, çocukların ilgi alanlarının genişlemesine yardımcı oluyor. Orta düzey, dikey monte edilmiş objektifleri ile farklı görüş açılarına sahip dijital mikroskop öğrencileri ve ailelerini hem bilgilendiriyor hem de eğlendiriyor.

    Yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi

    Celestron dijital mikroskop yapılan incelemeleri özel bir program sayesinde dijital ortama taşıyor. Masaüstü olarak tasarlanan mikroskop yaklaşık 600 gram ağırlığı ile kolay kullanım sağlıyor. USB bağlantıya sahip mikroskop, yanında gelen bilgilendirici CD sayesinde bilgisayarınıza kolayca kuruluyor. 2 MP görüntü sensörü, yansıtıcı ve şeffaf aydınlatma için üst ve alt aydınlatma özelliği sayesinde yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimine yardımcı oluyor.

    Dijital mikroskopta 6 farklı mercek bulunuyor

    Dijital mikroskopta gözlemlenen nesnelerin detaylandırılabilmesi için 6 farklı mercek bulunuyor. Mikroskobun yanında bulunan çevirme kolu ile mercekler odaklanarak görüntünün netliği ayarlanabiliyor.  100X’ten 600X’e kadar büyütme imkanına sahip dijital mikroskop, çocukların içindeki bilim insanını uyandırmayı hedefliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.