DOLAR 32,341
EURO 35,062
ALTIN 2238,295
BIST 8787,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar renkli hayallerini Paşabahçe kalemliklere yansıtacak

    Çocuklar renkli hayallerini Paşabahçe kalemliklere yansıtacak
    13.09.2017
    A+
    A-

    Çocukların okul heyecanıyla birlikte rengarenk ürünlerle dolu alışveriş dönemi de başlıyor. Paşabahçe, Warner Bros lisanslı Tweety, Bugs Bunny ve Tom&Jerry karakterlerinin yer aldığı kalemlikleri çocukların beğenisine sunuyor. Kalemlikler istenilen boya ile renklendirilebiliyor.

    Çocukların sevdiği karakterleri ürünlerine taşıyan Paşabahçe, yaklaşan okul dönemiyle birlikte çalışma masalarına renk katıyor.

    Warner Bros lisanslı, Tweety, Bugs Bunny ve Tom&Jerry karakterleri kullanılan kalemliklerin üzerinde boyanabilen mat beyaz bir boya uygulaması yer alıyor. Çocuklar bu sayede ürünü; keçeli kalem, cam kalemi, kuru boya gibi birçok kalem çeşidi ile boyama imkanı buluyor.

    Kalemliklerdeki her bir karakter pozunun içerisindeki renklere göre farklılaşan 6 adet kuru boya yer alıyor. Ürünler 10 TL’den satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.