DOLAR 32,5276
EURO 34,9099
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COLIN’S SUNLIGHT ile en hafif yaz

    03.04.2019
    A+
    A-

    COLIN’S yeni SUNLIGHT koleksiyonuyla yazın modasını belirliyor

    COLIN’S’in yaz renkleri ve hafifliğinden esinlenerek hazırladığı yeni koleksiyonu SUNLIGHT, yazın parıltısını sokaklara taşıyor. SUNLIGHT ile yazın en sıcak anları bile gençler ve kendini genç hissedenler için keyfe dönüşüyor.

    Günün her saatine uyum sağlayan SUNLIGHT koleksiyonu hafif, ince ve yumuşak dokulu kumaşları ile yaz aylarında da jeanden vazgeçemeyenlerin kalbini fethediyor. Özgür ruhlu COLIN’S severler heyecanla bekledikleri yaz günlerinin enerji dolu ruhunu SUNLIGHT ile doyasıya yaşıyor.

    Hafifliği ile yaz esintisi tadında olan COLIN’S SUNLIGHT, jean tutkunu erkek ve kadınlar için sıcak havalarda da tarzlarından ödün vermeden, kendilerini yansıtma özgürlüğü sunuyor. Hafifliğin hakim olduğu COLIN’S SUNLIGHT koleksiyonunda, pantolon, ceket ve gömleklerin yanı sıra hafif jean kumaşına sahip elbise ve etekler de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.