DOLAR 32,5949
EURO 34,8021
ALTIN 2446,012
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cook ve Sarıyer Belediyesi’nden doğa dostu ve evcil hayvanlar için anlamlı proje

    Cook ve Sarıyer Belediyesi’nden doğa dostu ve evcil hayvanlar için anlamlı proje
    15.08.2018
    A+
    A-

    Kurulduğu günden bugüne, tüketici ürünleri alanında birçok ilke imza atan Sedat Tahir A.Ş.-Cook firması, sosyal sorumluluk alanında da adından söz ettirmeye devam ediyor. “Evcil hayvan atık projesi” çatısı altında başlatılan çalışmanın kapsamı, Sarıyer Belediyesi ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde genişletildi. Tüketicilerin yaşamlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren Sedat Tahir A.Ş.-Cook,topluma değer katan örnek oluşturacak projeleriyle dikkat çekiyor.

    Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve geçmişten günümüze önemli çalışmalara imza atan Sedat Tahir A.Ş.-Cook, temiz bir çevre ve evcil hayvanlar için Sarıyer Belediyesi ile işbirliği gerçekleştirerek “Evcil hayvan atık projesi” ni hayata geçirdi. İstanbul’un Sarıyer ilçesinde başlatılan proje, doğa ve hayvan dostu olmasıyla ön plana çıkıyor. İşbirliği kapsamında Sarıyer Belediyesi tarafından belirlenen belirlenen noktalara (Maden mah. Müşfik Kenter Tiyatrocular Parkı / Darüşşafaka Mah. Darüşşafaka köpek gezdirme alanı / Zekeriyaköy Mah. Aygaz Parkı ) yerleştirilen atık torbası ve kutusu sayesinde evcil hayvan sahipleri atıkları kolaylıkla toplayabiliyor. Proje, daha temiz bir çevreye sahip olmayı sağlarken, çevreye olan duyarlılık bilincinin artmasına katkı sunuyor.

    Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla rakiplerinden farklılaşıyor

    Tesislerinde 600’ü aşkın ürünün üretimini gerçekleştiren Sedat Tahir A.Ş.-Cook, imza attığı çalışmalar ile atık yönetimi konusunda bilinçlenmede öncü rol üstleniyor. 30’u aşkın ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken firma, insan hayatına dokunan çalışmaları ile göz dolduruyor.

    Doğaya sahip çıkmanın yolu bilinçlenmeden geçiyor

    Tüketici dostu ürünler geliştirmenin yanı sıra tüketicileri bilinçlendirmek için de çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Sedat Tahir A.Ş.-Cook Genel Müdürü Gökhan Tiritoğlu “FMCG sektörünün köklü markalarından biri olarak çalışmalarımızı sürekli ileriye taşıyoruz. Firmamızı geleceğe taşırken, bizler için hayati öneme sahip olan doğamızın korunmasına da büyük önem veriyoruz. Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünlerimizi sunmanın yanı sıra hayata geçirdiğimiz çevre bilincini artırmaya yönelik projelerimiz ile temiz bir dünya için önemli adımlar atıyoruz. Sarıyer Belediyesi ile gerçekleştirmiş olduğumuz proje sayesinde hem doğaya hem de evcil hayvan sahiplerinin hayatlarına değer katma fırsatı elde ettiğimizden dolayı çok mutluyuz. İlerleyen zamanda bu projelerimizi daha geniş çevrelere ulaştırmayı ve doğa dostu yaşamı geliştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

    Hayata değer katarak gelişiyoruz

    Kent yaşamının ve doğanın korunması için öncü olacak projelere katkı sunmanın büyük memnuniyet verici olduğunu söyleyen Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gülcan Balcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gelecek için atılan her türlü projenin içerisinde yer almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Doğayı korurken, insanlarımızı bilinçlendiriyor ve sağlıklı bir gelecek için çalışmalar yapıyoruz. Evcil hayvan atık projesi gibi yenilikçi ve öncü projelerle, hayata değer katarak gelişiyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.