DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Create’n Connect DOMOTEX 2019’un ana teması olacak

    Create’n Connect DOMOTEX 2019’un ana teması olacak
    14.08.2018
    A+
    A-

    Dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX 2019, bu yıl“CREATE’N’CONNECT” temasıyla bir kez daha katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2018 yılında düzenlenen “Framing Trends” sergisini de içeren yeni tasarım anlayışı, yılın teması ve misafirleri için özel olarak tasarladığı konfor odaklı konseptiyle beğeni kazanan fuar bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Fuar alanının yarısından fazlası kısa sürede rezerve edilen DOMOTEX 2019 yeni katılımcılarını bekliyor.

    Dünyanın her yerinden zemin kaplama profesyonellerinin bir araya geldiği ve katılımcılara hem uluslararası müşterilerle buluşma, hem de potansiyel yeni müşteriler kazanma imkanı sağlayan DOMOTEX 2019, alanında dünyanın lider fuarı olmaya devam ediyor. Yeni salon planlaması ile ikinci kez düzenlecek ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek ürünlere kolay ulaşımını sağlayacak olan DOMOTEX 2019, rahat, özel ve keyifli bir fuar deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Göz alıcı “Framing Trends” sunum alanı ile sektörün de beğenisini kazanan DOMOTEX 2019, yeni tasarımıyla ikinci kez gerçekleştirilecek. “CREATE’N’CONNECT” ana teması ile yeniliğe ve tüm sektörü etkileyen bir trende odaklanan DOMOTEX 2019’da, şu ana kadar fuar alanının yarıdan fazlası katılımcılara tahsis edilirken, kayıtlar da hızla devam ediyor.

    2019’un ana teması:
    CREATE’N’CONNECT”: Bağlantılı Bir Dünya için Yeni Tasarımlar

    DOMOTEX 2019’un ana teması, günümüzün mega trendi olan bağlantı kurmaya atıfta bulunan “CREATE’N’CONNECT” olarak belirlendi. Bağlantı kurmak, nasıl çalıştığımızı, yaşadığımızı ve etkileşimde bulunduğumuzu her anlamıyla etkilemektedir. Teknoloji ve dijital değişimse bu gelişimi hızlandırıyor; yeni kültürel kalıplar ve alışkanlıklar, tasarıma yönelik yeni yaklaşımlarda kendini gösteriyor. Bu tema aynı zamanda sembolik ve duygusal boyutlara da sahip. Bir çok tasarım seçeneğiyle zeminler bu noktada önemli bir rol oynamaktadır: Zeminler yaşadığımız ve çalıştığımız alanlar için temel oluşturuyorlar. Günlük hayatta bilinçli ve bilinçsiz olarak sürekli temas halinde olduğumuz zemin ve zemin döşemeleri, bize bir iletişim ortamı oluştururken aynı zamanda yön duygusu ve hatta ilham veriyor!

    DOMOTEX 2019 katılımcı ve ziyaretçilerin her zamankinden daha etkili bir şekilde bağlantı kurmasını sağlayacak

    DOMOTEX, 2019’da bir kez daha katılımcılarını ve yaratıcı tasarımcıları, yenilikçi ürün ve tasarımlarını “Framing Trends” isimli özel sunum alanında sergilemeye davet ediyor. Kayıtları başlamış olan sunum alanı, zemin kaplama şirketlerini, “Flooring Spaces”in bir parçası olarak ana tema odaklı olağan dışı sunumlarını yapmaya teşvik ediyor. Yalnızca tek bir malzeme ve desenden ziyade, farklı kontrast ve geçişlerden yararlanarak aynı alanı farklı amaçlar ve ortamlara uygun hale getiren sergi kapsamında, yaratıcılıkta sınır tanınmıyor.

    DOMOTEX 2019 “Framing Trends” sergisi ile şirketlere, teknolojik bağlantıya, yeni kültürel kalıplara veya duygusal unsurlara vurgu yaparak, yaratıcı zemin tasarımları ve seçilen ana temayı kullanarak hedef müşteriler üzerinde etkili ve kalıcı bir izlenim bırakabilme fırsatı sunuyor. Katılımcılar, bu yılki etkinlikte olduğu gibi ürünlerini başlangıç noktası alarak bir alanda sergileyebilir veya ana temayı özgürce yorumlamak üzere tasarımcı ve iç mimarlarla birlikte çalışarak “Framing Trends” alanım benzersiz bir izlenim uyandırabilirler.

    DOMOTEX yeni tasarımıyla katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisini topladı

    Katılımcı ve ziyaretçiler, DOMOTEX 2018’de uygulamaya konan yenilikleri çok beğenmişti. Turin merkezli Galleria Battilossi’nin sahibi Maurizio Battiolissi, “katılımcı ve ziyaretçiler arasındaki etkileşimi arttırması ve deneyimlerini paylaşmalarına imkan vermesi” sebebiyle yapılan değişiklikleri ileriye doğru atılan büyük bir adım olarak görüyor. Avusturya’nın Brunn am Gebirge kasabasında faaliyet gösteren Oritop şirketinin sahibi Fritz Langauer ise, yeni DOMOTEX konseptinin “eskisinden de iyi” olduğunu düşünüyor. Almanya, Südlohn merkezli ter Hürne’nin Yönetim Müdürü Gerhard ter Hürne, ziyaretçilerin “meraklı ilgisi” ve “yeni fikirlere açık olma isteklerinden” bahsederek, bunun kendisine keyif verdiğini söylerken ayrıca, şirketin daha önce başka hiç bir yerde “yurtdışı satışları için bu kadar güçlü bir ivme yakalamadığını” belirtti. Katılımcılar fuarın ilk günkü yüksek ziyaretçi trafiğinden oldukça etkilendi. Bunda fuarın artık Cumartesi günleri yerine Cuma günleri başlamasının da payı büyük.

    Ziyaretçiler de 2018 yılı fuarından övgüyle söz etti.. Mimar Jürgen Mayer H, “Framing Trends” alanında “mimarların özellikle ilgi duyacağı pek çok şey olduğunu” söyledi. Yalnızca yeni malzemeler hakkında değerli bilgiler edinmekle kalmadığını söyleyen mimar, aynı zamanda “dijitalleşmenin malzeme ve üretim teknikleri üzerindeki etkisi” hakkında da bilgi sahibi olduğunu belirtti. Londra’da Owings & Merrill SOM Skidmore için çalışan teknik tasarımcı Mohamed Sheriff, üreticilerin ürün yelpazesinin çeşitliliğinin yanı sıra Framing Trends sergisinde sunulan geleceğin trendleriyle ilgili üniversite çalışmalarından da etkilendiğini belirtti. Lüksemburg’da faaliyet gösteren Dagli Atelier d’Architecture’dan Mathias Eichhorn, fuarın “yeni trendleri keşfetmek ve yeni tekstil malzemeleri hakkında bilgi edinmek için büyük bir fırsat sunduğunu” ve “hem akla hem de duygulara” hitap ettiğiniHamburg’lu mimar Julia Erdmann, mantardan veya geri dönüştürülmüş malzemeden mamul ilginç yüzeylere sahip “nadir görülen ürünler” keşfettiğini belirtti. Fuar kapsamında yeni ürünlerin sergilenmesinin “Almanya’da daha zayıf temsil edilen” yabancı üreticilerin katılımıyla daha da zenginleştiğini sözlerine ekledi.

    11 – 14 Ocaktarihlerinde (Cuma – Pazartesi günleri arasında) Almanya, Hannover’de gerçekleştirilecek olan DOMOTEX 2019’a 60’ı aşkın ülkeden yaklaşık 1.400 katılımcının katılması bekleniyor.

    DOMOTEX Worldwide

    DOMOTEX asia/CHINAFLOOR: Şanghay, 26-28 Mart 2019, Asya-Pasifik bölgesinde halı ve yer döşemeleri için uluslararası fuar

    DOMOTEX Turkey: Gaziantep, 27-30 Nisan 2019, halı ve yer döşemeleri için Türkiye ve Orta Doğu’nun önde gelen ticaret fuarı

    DOMOTEX USA: 28 Şubat – 2 Mart 2019, Atlanta, Georgia, zemin kaplamalarının Amerika’daki adresi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.