DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çukurova Balkon’dan şimdi al Eylül’de taşın

    Çukurova Balkon’dan şimdi al Eylül’de taşın
    14.02.2017
    A+
    A-

    “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” söylemiyle hayata geçirilen konut seferberliğine Çukurova Gayrimenkul de Kartal’ın merkezinde konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon ile destek veriyor. 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45 ve 20 yıl 0,79 faiz oranı ile konut sahibi olmayı kolaylaştıran bu büyük fırsata Çukurova Balkon’a özel iki seçenekli kampanyasını da dahil eden Çukurova Gayrimenkul, yüzde 50 peşin, yüzde 50 Ocak 2018’de vade farksız ödeme imkanı ya da peşinatı Ocak 2018’de vade farksız olarak ödeyerek daire fiyatının yüzde 75’ine kadar kredi kullanma alternatifi sunuyor. Tüm daireleri yüzde 1 KDV diliminde yer alan Çukurova Balkon’un en cazip yönlerinden biri de Eylül 2017’de teslim edilecek olması… Döviz kurundaki artış nedeniyle inşaat maliyetlerinde yaşanan yükselişin henüz konut fiyatlarına yansıtılmadığını ve hem alıcıya hem de satıcıya ciddi anlamda yük getiren bazı sözleşmelerde damga vergisinin kaldırıldığını belirten Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 31 Mart’a kadar sürecek iki aylık özel kampanyanın ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu vurguladı.

    Depreme karşı daha güvenli yapılarda yaşamak isteyenler, evlenmek üzere olanlar ya da birikimlerini değerlendirerek cazip bir yatırım yapmayı hedefleyenler için şu an konut almanın tam zamanı… İnşaat sektörünün “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” söylemiyle başlattığı ve 31 Mart’a kadar sürecek olan konut seferberliğinin kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu vurgulayan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, “Döviz kurunun etkisiyle inşaat maliyetlerinin her geçen gün artması, yüksek arsa maliyeti, arsalardaki rayiç değerle belirlenen KDV oranları, tapu harcı, noter bedeli, satıştaki KDV rakamı, altyapı bedelleri gibi pek çok faktör dikkate alındığında Türkiye’de konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal olur. İnşaat sektörü ancak cazip kampanyalar sunarak vatandaşların yeni konutlara sahip olmasına destek verebilir. Bu doğrultuda bugüne kadar pek çok kampanyaya imza atan sektör, son olarak Türkiye tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir seferberlik başlattı. Üstelik dövize endeksli inşaat maliyetlerindeki artış da henüz konut fiyatlarına yansıtılmadı” diye konuştu.

    Devlet ve özel sektör seferber oldu, şimdi sıra tüketicide
    Konut satış maliyetlerini yükselten ve hem alıcı hem de satıcılara ciddi anlamda bir yük getiren gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri ve ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde damga vergisinin kaldırıldığını da hatırlatan Tamer Son, “Hem ekonomiyi canlandırmak ve istihdama katkı sağlamak hem de vatandaşlarımızın depreme karşı güvenli, kaliteli, nitelikli konutlarda yaşayabilmesini sağlamak için devlet ve özel sektör tüm imkanlarını seferber etti. Şimdi sıra tüketicilerde” dedi.

    Yüzde 1 KDV, sıfır peşinat, 60 ay 0 faiz ve Eylül’de teslim
    İnşaat sektöründe 24 yıldır prestijli projelere imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul olarak konut seferberliğine tam destek verdiklerini açıklayan Tamer Son, “İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan deniz, adalar, orman manzaralı ve tüm daireleri balkonlu projemiz Çukurova Balkon’da; 60 ay 0 faiz, 120 ay 0,45 faiz ve 240 ay 0,79 faiz oranı uyguluyoruz. Ayrıca bu cazip fırsata projemize özel iki seçenekli kampanyamızı da ekledik. Birinci alternatifte isteyenler yüzde 50 peşin ve yüzde 50 Ocak 2018’de vade farksız ödeme imkanıyla konut sahibi olabiliyor. İkinci seçenekte ise peşinatı Ocak 2018’de vade farksız olarak ödeyerek daire fiyatının yüzde 75’ine kadar kredi kullanmak mümkün oluyor. Yüzde 1 KDV avantajı sunan Çukurova Balkon’un en önemli artılarından biri de Eylül 2017’de teslim ediliyor olması” diyerek sözlerini tamamladı.

    Çukurova Balkon’da fiyatlar 386 bin TL’den başlıyor
    19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konuta sahip olan Çukurova Balkon’da daireler çeşitlerine ve büyüklüklerine göre 386 bin ila 1 milyon 400 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje; Kartal Metrosu’na ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanıyor. Merkezi konumunun yanı sıra deniz, adalar ve orman manzarasını da bir arada sunan Çukurova Balkon’da tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde iki ya da üç balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı yer alıyor.

    750 metrekarelik iki katlı sosyal tesis
    Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.