DOLAR 32,5072
EURO 34,8488
ALTIN 2478,427
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, endüstriyel soğutma çözümlerine yeni dijital gaz detektörünü ekledi

    Danfoss, endüstriyel soğutma çözümlerine yeni dijital gaz detektörünü ekledi

    Endüstriyel soğutmada dünya lideri yenilikçi Danfoss, endüstriyel soğutma çözümlerine yeni bir sabit gaz detektörü serisini ekledi. Yeni dijital gaz detektörü, uyumluluk ve doğru tespit yapma özelliklerinin yanı sıra, ilk kurulumundan uzun vadede işletmeye kadar çok daha kolay ve sezgisel çalışır.

    Danfoss’un yeni nesil gaz detektörleri; iyileştirilmiş işletme güvenliği, kolay kalibrasyon ile birlikte yüksek servis verimliliği ve standartlara uyumluluğu sağlayan bakım prosedürleri için çok sayıda iletişim ve entegrasyon seçeneği sunan bir dijital platform üstüne kuruludur. Yüksek bir doğruluk seviyesi sunan sezgisel kullanıcı arayüzü, manuel müdahale ihtiyacını azaltarak çalışır; ayar ve kalibrasyon sırasında hata riskini en aza indirir. Basitten ağır hizmet modellerine kadar değişen sensör teknolojili ürün portföyü, soğutma sistemin soğutkan, uygulama ve güvenlik gereklerini en iyi şekilde karşılar.

    Tak ve çalıştır: Kolay yapılandırma, kurulum ve bakım

    Ürünün analog veya RS485 Modbus bağlantısı, merkezi sistemle kolay iletişimi mümkün kılar. Entegre röleli bağımsız gaz kaçağı tespit üniteleri, harici sistemlere doğrudan bağlanarak alarm cihazlarını etkinleştirebilir. Güçlü bir tak ve çalıştır çözümü için tüm gaz kaçağı tespit üniteleri, fabrika çıkışında soğutma ve PPM ayar gereksinimlerini karşılamak üzere ön yapılandırılır.

    Yeni Danfoss gaz kaçağı tespit üniteleri, kalibrasyon sürecini daha da basitleştirmek için entegre bir kalibrasyon rutinine tabidir. Bu sayede gaz kalibrasyonu, potansiyometre ve multimetre kullanmaya gerek kalmadan ciddi anlamda basitleşir, kalibrasyon süresi ve hata riski azalır.Kolay servis için, ön ayarlı ve fabrika sertifikalı yedek sensörler, tüm sensör tipleri için mevcuttur.

    Çalışma güvenliği ve bakım verimliliğinde artış

    Ünitede, kontrol cihazında veya her ikisinde servis zamanının geldiğini gösteren servis uyarıları gibi özellikler, optimum bakım planlamasını destekler. Özel olarak tasarlanan PC aracı, her gaz kaçağı tespit ünitesinin çalışma süresini gösterirken, saha kalibrasyon raporları sağlayarak güvenlik dokümantasyonunu ve prosedürlerini destekler.

    Danfoss gaz kaçağı tespit portföyü; EN 378:2016, ISO 5149:2014, IIAR 2-2017, ve ASHRAE 15:2016 standartlarıyla uyumlu olup kapsamlı güvenlik ve kolay kullanım özellikleri sunar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.