DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss uygulama eğitimlerine ve ürün tanıtımlarına devam ediyor

    Danfoss uygulama eğitimlerine ve ürün tanıtımlarına devam ediyor
    05.07.2017
    A+
    A-

    Danfoss Türkiye, imalatçı (OEM) müşterilerine yönelik uygulama eğitimlerinin yanısıra yeni nesil, üstün özellikli Danfoss EKE SH kontrol cihazları ve benzersiz teknoloji Colibri EXV’yi tanıtmaya devam ediyor.

    Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri Teknik Destek ve Eğitim Müdürü Adnan Güney, 25 Mayıs tarihinde Şenol Soğutma’nın üretim tesislerinde eğitim verdi. Eğitimde genleşme valfi ve hat ekipmanları ile büyük ve küçük seri kompresör uygulamalarında seçim, sistem tasarımı, uygulama ve montaj konuları öne çıktı.

    Frigoblock Soğutma tesislerinde 26 Mayıs tarihinde düzenlenen eğitimde ise ilk olarak elektronik genleşme valfi pazarında çığır açacak Danfoss Colibri EXV tanıtıldı.

    Colibri EXV, paslanmaz çelik gövdesi ve lazer kaynaklı dış yapısı ile bobini içinde barındıran hermetik yapısı, pazarda fark yaratan temel özelliklerden birkaçı olarak dikkat çekti. İnce tasarımı ve çok daha basit kurulumu, aynı kapasitede 1/5 oranında ağırlığı, çok daha kısa kapanma ve açılma süresi, ürünü farklı kılan diğer özelliklerdi. Düşük gecikme süresi, artan MOPD değeri ve bimetral konnektör yapısı ise ürünün temel artıları olarak ayrıca göze çarptı.

    Colibri valfin akabinde bu valf ve piyasadaki rakip valflerin neredeyse tamamını kontrol edebilecek şekilde geliştirilen yeni kontrol cihazı EKE 1V serisinin tanıtımı yapıldı. 7 farklı ‘Danfoss superheat’ kontrol cihazının tek bir seride toplandığı EKE serisi, ciddi bir AR-GE çalışmasının ardından geliştirildi.

    Dünya genelinde yüzlerce farklı noktada saha testine tabi tutulan bu iki yeni ürün, değerlerde hiçbir sapma olmadan %100 verimle testleri tamamlamıştır. İlklerin öncüsü Danfoss benzer birçok üründe araştırma ve geliştirmelerini sürdürmekte, her geçen gün ürün portföyünü yeni nesil, çevreci, yüksek tasarruflu ürünler ile yenilemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.