DOLAR 32,5289
EURO 34,8038
ALTIN 2431,694
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Demmer Mermer yeni nesil ürünleriyle Marble İzmir Fuarı’nda yerini aldı

    Demmer Mermer yeni nesil ürünleriyle Marble İzmir Fuarı’nda yerini aldı
    04.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen mermer şirketlerinden Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerini sektör profesyonellerine tanıttı.

    Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşen Marble İzmir Fuarı’na katılarak birbirinden farklı doğal taşlarını sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

    20 yıldır Marble İzmir fuarına katılan Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı noktalarına gönderiyor. Fuar kapsamında işlenmiş ve blok doğal taşları sektör profesyonellerin beğenisine sunan Demmer Mermer, dünyada oldukça popüler olan ve ilgi gören Gri Emperador, Muğla ilinden çıkardığımız Beyaz Dolomit ve Denizli Traverten ürünleriyle tam not aldı.

    Fuar kapsamında Çin ve Amerika ile yeni iş bağlantıları sağladıklarını söyleyen Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Marble, bizim için istikrarlı bir fuar. Sektörün en önemli ve yön veren fuarı olduğu için her sene katılım sağlıyoruz. Bu sene fuara iki markamızla katıldık. Demmer ve Emin Demirel Mermer ile tüm ürün gruplarımızla iki farklı kapalı hollerdeki standımızda ziyaretçilerimizle buluştuk. Öte yandan son teknolojiyle tasarladığımız makinelerimizle de fuarda yer aldık. Biz biliyoruz ki Ar-Ge ve inovasyon sektörde farklılaşmanın yolunu açıyor. Bu bakış açısıyla Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı faaliyetlerimizin temeline alıyoruz. Bugün ihracat gelirimizin önemli bir kısmını en popüler Gri Emperador ürünümüzden elde ediyoruz. Ocaklarımızdan çıkardığımız yüksek katma değerli ürünleri ihraç ederek bir yandan dünya pazarındaki konumumuzu pekiştirmekte diğer yandan da ihracat geliriyle ülke ekonomisine önemli katkıda bulunuyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.