DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deniz esintili festival başlıyor

    Deniz esintili festival başlıyor
    14.10.2019
    A+
    A-

    Yeni nesil tasarımların görücüye çıkacağı CNR Yacht Festival, 16 – 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda kapılarını açıyor. 5 bin ila 17 milyon lira arasında değişen teknelerin sergileneceği festivale 25 binin üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.

    CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından DENTUR işbirliği ile organize edilen Türkiye’nin en görkemli denizcilik festivali CNR Yacht Festival, 16 – 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda düzenlenecek. Dünya markalarını temsil eden firmaların yanı sıra en prestijli yerli üreticileri de misafir edileceği festivalde kategorilerinin en iyisi olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri de sergilenecek. 5 bin ila 17 milyon lira arasında değişen teknelerin görücüye çıkacağı festivalde 25 binin üzerinde deniz tutkunu, hayalini kurduğu deniz araçlarını bir arada görme imkânı bulacak.

    Denizcilik sektörünün geleceğini şekillendirecek

    100’ün üzerindeki markanın yeni nesil deniz araçlarını sergileyeceği festivalde, son model tekne lansmanları da yapılacak. Türk denizcilik sektörünün geleceğini şekillendirecek olan CNR Yacht Festival’inde Denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanları da yer alacak. Denizcilik sektörünün adeta şov yapacağı festival su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Festivalin uluslararası ziyaretçilerinin de etkin olarak katılabileceği bu gösteriler, festival süresince devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.