DOLAR 32,5687
EURO 34,7565
ALTIN 2491,194
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Desert Silver’dan buzu andıran yarı saydam şıklık

    Desert Silver’dan buzu andıran yarı saydam şıklık
    12.07.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, buz görünümlü Desert Silver ile doğal taşlardan ilham alınarak tasarlanan Eternal Serisi’nin göz kamaştırıcı etkisini sürdürüyor 

    Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan dünyanın lider kuvars yüzey üreticisi Cosentino, doğal taş sektöründe en rağbet gören egzotik mermerlerden ilham alan, göz kamaştırıcı ‘Eternal’ serisine eklediği 5 yeni renk ile koleksiyonun ışıltısını genişletiyor. Cosentino patentli nano teknolojisi N-Boost ile üretilen Silestone Eternal serisinden Eternal Desert Silver, buz tabakasını andıran ışıltısıyla sadeliği sevenlerin tercihi oluyor.

    İnce damar yapısıyla yarı saydam estetik

    İnce ve belirgin damar örgüleriyle buz görünümünden ilham alan Desert Silver, yarı saydam bir estetiği ifade ediyor. Klasik ve uzun ömürlü mermer trendini takip eden Desert Silver, tezgahlarınız için her türlü malzeme ve mimari kullanıma uygun bir alternatif oluyor.

    Kullanıcı dostu N-Boost teknolojisi

    Serinin diğer renkleri gibi Desert Silver da N-Boost teknolojisinin olağanüstü yüzey parlaklığı ve renk yoğunluğuyla göz kamaştırıyor ve üstün teknolojik performansıyla göz dolduruyor. Nano teknoloji sayesinde yüzey, üzerinde sıvı tutmadığından kirlenmiyor ve yüzey temizliği şimdiye kadar olmadığı şekilde kolaylaşıyor. Darbeye ve çizilmelere karşı da yüksek direnç sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.