DOLAR 32,4579
EURO 34,8342
ALTIN 2421,741
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Digitallica, Stevie uluslararası iş ödülleri 2019’da altın ödül kazandı

    22.08.2019
    A+
    A-

    Her yıl 70’i aşkın ülkeden 10.000’in üzerinde başvuru alan Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Digitallica, hazırladığı “Dijital Oryantasyon Çözümleri” ile Eğitim kategorisinde Video başlığı altında “Stevie Altın Ödülüne layık görüldü. Dünya çapında kazanan firmalar ödüllerini 19 Ekim 2019 tarihinde Avusturya Viyana’da alacaklar.

    2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları, yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında bulunuyor. Bu yıl da altın, gümüş ve bronz dallarındaki ödüller için yüzlerce kurum; pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler gibi pek çok kategoride değerlendirildi. Ödül alan kurumların belirlenmesi için tüm dünyadan üst düzey yöneticiler değerlendirmelerde bulundu.

    Digitallica, firmalara özel e-eğitim çözümleri sunan Türkiye’deki az sayıda şirketten biridir. Kurulduğu yıldan bu yana 100’den fazla firmaya, 400’den fazla özel eğitim çözümleri ve projeleri üretti ve teslim etti. 2015’in Ağustos ayında faaliyete geçen Digitallica, sektörün en genç ve en hızlı büyüyen dijital eğitim ajanslarından biri durumundadır. Kuruluşu ile birlikte özellikle pazarda ihtiyaç duyulan özel içerik tasarımı eğitimlerine odaklanmıştır.

    Digitallica kurucusu Emre Güleçoğlu, “Eğitim üretirken bize kurumsal hayatta yurt dışında ödül kazandıran bakış açımızla ilerlemeye devam ediyoruz. Kullanıcıların sadece ileri tuşuna bastığı, Powerpoint sunumlarından devşirme, “zombi learning” olarak adlandıracağımız eğitimlerden ziyade, kullanıcı deneyimlerinin evrildiği yöne paralel, buralarda oluşan beklenti ve alışkanlıkların dijital eğitimlere adapte edilmesine odaklanıyoruz. Kullanıcılar müthiş bir bilgisayar oyunu oynadıktan sonra, oradaki görsel kalite, kurgu derinliğini ister istemez karşılaştığı dijital eğitimlerde de arıyorlar. Bu beklenti ile gelen kullanıcıya zengin bir deneyim ve modern bir tasarım sunmadığınız durumda, içeriğiniz ne kadar kıymetli olursa olsun öğrenmeye etkisi ne yazık ki olumsuz olabiliyor.

    Resim

    Digitallica olarak, 2019 yılı itibariyle özellikle AR(Artırılmış Gerçeklik) – VR(Sanal Gerçeklik) ortamları kullanılarak üretilen eğitimlere ağırlık veriyoruz. Dünyada alanında son derece başarılı firmaların katıldığı bu saygın ödülü almaktan dolayı çok mutluyuz. Stevie’den aldığımız Altın Ödül’ün getirdiği motivasyon ile yurtiçindeki projelerimizin yanında 2019’da özellikle yurtdışındaki projelerimizi hayata geçirmek ve kullanıcılarla buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. ”dedi.

    Digitallica müşterleri hemen her sektörden olmakla birlikte, özellikle Bankacılık-Finans, Teknoloji ve Perakende sekörlerinde faaliyet göstermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.