DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğadan ilham alan renkler The Collection’da

    Doğadan ilham alan renkler The Collection’da
    29.05.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, çok sevilen Dekton’un yeni renk ve serilerini “The Collection” konseptiyle görücüye çıkarıyor. Bu konsept ile geleceğin küresel trendlerini şekillendiren Cosentino, tasarımlarını doğadan ilham alan eşsiz tonlar ve zarif çizgiler ile tamamlıyor.

     

    Cosentino, “The Collection” konseptiyle tanıttığı yeni Dekton renk ve serileriyle yaşam alanlarına farklı bir yorum katmaya hazırlanıyor. Her biri kendine özgü karaktere sahip dört renk serisini bir araya getiren Dekton koleksiyonu, doğadan ilham aldığı renkleriyle büyüleyici derinlikte bir güzellik sunuyor. Liquid, Avant-Garde’20, Portfolio’20 ve Chromica isimli yeni serilerde 14 farklı renk seçeneği bulunuyor. Birbirinden zarif ve ilgi çekici renklerle yaşam alanları yeniden hayat buluyor.

     

    Estetik olmasının yanında inovatif olması ile de dikkat çeken Liquid

    Londra merkezli tasarım ofisi PATTERNITY iş birliğiyle tasarlanan Dekton Liquid, estetik ve inovatif tasarımlarıyla geleceğin trendlerine atıfta bulunurken doğanın eşsiz güzelliği, çevre farkındalığı ve sürdürülebilir tasarım çalışmalarını da merkeze alıyor. Bulutların muhteşem görüntüsünden ilham alınarak tasarlanan Liquid Sky kusursuz bir mermer görünümüne sahip olmasının yanı sıra beyaz zemin ve akıcı gri damarlarıyla benzersiz bir karakter örneği sergiliyor. Zarafet ve yumuşaklığıyla kendini gösteren sedef görünümlü Liquid Shell, suyun ritmini kadifemsi yüzeye yansıtıyor. Koyu renkli ve karbon görünümlü tasarımıyla Liquid Embers ise dünya yüzeyinin derinlerinde yanan ateş ve sıvının o eşsiz buluşma noktasını temsil ediyor.

     

    Avant-Garde’20 lüks alanlar yaratarak farklı bir yorum sunuyor

    Birbirinden farklı ve özel üç tasarımdan meydana gelen Avant-Garde’20 uygulanan alanlara lüks ve estetik bir görünüm katıyor. Doğal taşlardan etkilenerek oluşturulan tasarımlar olağanüstü desenleri ve benzersiz özellikleriyle ön plana çıkıyor. İlhamını hayranlık uyandıran Port Laurent taşından alan Laurent, koyu kahve zemin üzerinde yayılan altın pırıltılı damarlarıyla dikkat çekiyor. İçinde bulunan altın pırıltılar seçkin bir görünüm sergiliyor. Beyaz ve gri tonlardaki yarı saydam yapıyı temsil eden Helena, ilhamını aldığı oniks taşı gibi göz alıcı güzelliğiyle ön plana çıkıyor. Özgün yapısı ve rengiyle dünyada en çok sevilen ve kullanılan granitlerden biri olan Patagonya taşından esinlenilen Khalo ise zarifçe serpiştirilmiş soluk altın, kahverengi ve siyah noktalarıyla derinlik duygusu yaşatıyor. XGloss teknolojisi ile elde edilen parlak yüzey sayesinde ortaya çıkan göz alıcı ışıltı ve derinlik duygusu Khalo’nun kompleks ve renkli yapısını çok daha belirgin biçimde yansıtıyor.

    Modern dokunuşlar ile hem iç hem dış mekanlar için ideal alternatif: Portfolio’20

    Klasik stiller ve doğal tonlardan ilham alan renkleriyle Portfolio’20, farklı mimari ve tasarım projelerini benzersiz bir noktaya taşıyor. Beyaz kireç taşından ilham alan Aeris, krem renkli detayları ve nötr tonuyla mekanlara ferahlık getiriyor. Siyah ve gri tonlardaki koyu granit yapısıyla arka planda incelikli bir kontrast sunan Eter, sahip olduğu modern havayla farklı ortamlar için ideal bir alternatif oluşturuyor. Dünyanın en zarif mermerlerinden Calacatta Lincoln’den ilham alan Rem, kahverengi ve gri damarlarının yanı sıra hafif altın dokunuşlarla da doğallık duygusunun doruklarına ulaşıyor. Rem’in damarları ve granüllü yapısı arasında elde edilen uyum, incelikli dokusuyla göz alıcı bir görünüm yakalıyor. Sasea, krem ve gri tonları, yumuşak fakat bir o kadar da kontrollü yapıdaki detaylarıyla çarpıcı bir güzellik sunuyor. Dingin tonlar, açık gri damarlar ve nötr arka planlarla karakterize edilen Kovik ise iç mekan tasarımlarında benzersiz bir seçime dönüşüyor.

     

    Doğanın el değmemiş alanlarından ilham alan Chromica

    Daniel Germani Designs iş birliğiyle tasarlanan Chromica, ilhamını doğanın el değmemiş bölümlerinden alırken dramatik ve sofistike etkiyi bir arada sunuyor. Okyanusun derinliklerine uzanan koyu mavi Baltic, güçlü ve dingin kişiliği yansıtıyor. Doğanın derinliklerinde yer alan koyu yeşil tona sahip Feroe de sofistike, sıcak ve ferah tasarımları mükemmel şekilde tamamlıyor. Uyuni, çarpıcı beyaz tonunu ve göz alıcı buzlu kristal görünümünü dünyadaki en büyük doğal tuz göllerinin görsel saflığından ilham alıyor. Piyasadaki en beyaz ultra kompakt yüzey olan Uyuni, güçlü ve kristalli yapısıyla saflık ve sonsuzluk duygusu uyandırıyor, yenilikçi mekanlar için benzersiz tasarım olanakları sunuyor. Yumuşak dokulu mat bir yüzeye sahip olan Uyuni, ferahlık, aydınlık, temizlik ve tazelik hislerini yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.