DOLAR 32,339
EURO 35,1167
ALTIN 2240,284
BIST 8906,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s lezzetleri artık arabanıza kadar geliyor

    Domino’s lezzetleri artık arabanıza kadar geliyor
    01.06.2020
    A+
    A-

    “Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s, evlere serviste müşterilerin sağlık ve güvenle lezzetlerine ulaşabilmesi için hayata geçirdiği Temassız Teslimat hizmetinde yepyeni bir dönem başlattı. Artık Domino’s’un enfes lezzetlerine dışarıda, arabanızın içindeyken de kolayca ulaşabileceksiniz. “Araca Temassız Teslimat” da Temassız Teslimat hizmetinde olduğu gibi, Domino’s’un online ödeme kolaylığı ve sıfır temas güvencesiyle hayata geçiyor.

    “Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s, sosyal mesafe kurallarına özen gösteren tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak, müşterilerin enfes lezzetlerine sağlık ve güvenle ulaşabilmelerini sağlamak için geliştirdiği uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. Ödeme işlemlerinin güvenle yapılabilmesi online ödeme gibi birçok kolaylık sunan ve bir süre önce Temassız Teslimat dönemini başlatan marka, şimdi de Araca Temassız Teslimat’ı hayata geçiriyor.

    Aracınıza kadar ulaşan Domino’s lezzetleri

    Temassız Teslimat’ın yoğun olarak tercih edildiği bu kritik günlerde artı önlemler alarak müşterilerinin hayatına değer katan Domino’s, tüketicilerin araçlarıyla da olsa sokağa çıkmaya başladığı bu günlere özel olarak “Araca Temassız Teslimat” hizmetini geliştirdi.

    Tüm ürünlerini 245 derecelik fırınlarda, el değmeden hazırlayan, ISO22000 gıda güvenliği sertifikasyonuyla eşsiz lezzetteki hamurunu uluslararası hijyen ve sağlık standartlarında üreten Domino’s, Araca Temassız Teslimat ile verilen siparişleri arabanıza kadar getiriyor.

    İster online ister POS’la ödeme

    Araca Temassız Teslimat seçeneğini tercih eden lezzet severler, ister Domino’s’un dijital kanalları üzerinden isterlerse şubeyi telefonla arayarak sipariş verebiliyorlar. Sipariş ve ödeme işlemi ayrıca dijital kanallardan da gerçekleştirilebiliyor. Siparişi hangi yolla verirseniz verin, Araca Temassız Teslimat’tan yararlanmak için araba içinde olduğunuzu, aracınızın plakası, rengi ve modelini belirtmeniz ve şubeye ulaştığınızda bilgisini vermeniz yeterli oluyor. Dijital kanallardan verilen siparişlerde, siparişin not kısmına bu bilgilerin yazılması gerekiyor.

    Gelen sipariş arabanın üstünde!

    “Araca Temassız Teslimat” ile verilen siparişler hazır olduğunda, sosyal mesafeyi korumak üzere Domino’s Lezzet Elçileri sipariş edilen lezzetleri müşterinin arabasının üzerine bırakıyor. Eğer ödeme online yapılmadıysa, Domino’s bunun için de bir çözüm geliştirerek arabanın üzerine tek kullanımlık bir kağıt tabak bırakıyor. Kullanıcılar ödemeyi tabağa bırakarak ya da POS cihazıyla ödeme yaparak sağlık, güven ve afiyetle Domino’s lezzetlerinin tadını çıkarıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.