DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s Pizza yeni AVM konsepti ile bu kez Tepe Nautilus’da

    Domino’s Pizza yeni AVM konsepti ile bu kez Tepe Nautilus’da
    04.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’deki büyümesini sürdüren Domino’s Pizza, AVM’lere yönelik hizmet konsepti çerçevesinde Tepe Nautilus’da yeni bir şube açtı. Domino’s Pizza, AVM’lerdeki hızlı akışa en iyi şekilde ayak uydurabilmek için özel bir inovasyon geliştirdi. Bu kapsamda bir pizzayı 6 dakikada pişiren Domino’s fırınları güncellenerek, süre 3,5 dakikaya düşürüldü. Tepe Nautilus’daki mağaza Domino’s Pizza’nın bu konseptle açılan 3’üncü AVM şubesi oldu.

    Hızlı servis pizza denilince akla gelen ilk marka olan Domino’s Pizza, İstanbul Anadolu yakasının gözde alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus’da yeni şubesini açtı. Domino’s Pizza, AVM’lerdeki hızlı hizmet akışına en iyi şekilde ayak uydurmak için tasarladığı yeni konseptini bu kez de Tepe Nautilus’daki şubesine taşıdı. Tepe Nautilus’da açılan yeni şube, markanın bu konseptle hayata geçirdiği 3’üncü AVM şubesi oldu.

    AVM’lere özel, 3,5 dakikada pişiren fırın

    Domino’s Pizza AVM’lerdeki aktif operasyona en iyi şekilde ayak uydurabilmek için farklı bir inovasyon geliştirmiş, bu konsepti daha önce iki AVM’de uygulamıştı. Bu konsept doğrultusunda Domino’s Pizza, AVM’lerde her zamankinden daha çabuk pişiren özel fırınlar kullanmaya başladı. 30 dakikada teslim garantisi nedeniyle çok hızlı hareket etmeye alışkın olan Domino’s Pizza, bu uygulamayla hızını daha da artırdı. Normal bir Domino’s şubesinde pizzaların pişirilmesi halihazırda yalnızca 6 dakika sürerken, yeni fırınlarla bu süre 3,5 dakikaya kadar düşürüldü.

    Domino’s Pizza, önümüzdeki aylarda AVM’lerdeki potansiyelleri değerlendirmeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.