DOLAR 32,5982
EURO 34,7952
ALTIN 2488,491
BIST 9463,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R’da Black Friday çılgınlığı başlıyor

    D&R’da Black Friday çılgınlığı başlıyor
    23.11.2017
    A+
    A-

    Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, 24 Kasım’da gece yarısına kadar Black Friday kapsamında birbirinden özel marka ve ürünlerde efsane indirimlere imza atıyor.

    Her yıl, Kasım ayının dördüncü perşembesinden sonra kutlanan ve en özel indirimleri alışveriş tutkunları ile buluşturan Black Friday’de D&R, bu yıl birbirinden farklı ürünleri, tek bir noktada çeşitli indirimlerle sunuyor.

    Bonus Card ile yapılan her 500 TL ve üzeri alışverişte 100 TL değerinde D&R Bonus Hediye

    Her zevke göre farklı alternatifleri ve hediye seçeneklerini bir arada buluşturan D&R, Black Friday’ a özel sunmuş olduğu seçenekler ile göz doldurmaya devam ediyor.

    Müzik severler içinJBL marka ürünler, Philip kulaklıklar, IonMaxLP pikaplar %20indirim seçenekleri müzik tutkunlarını bekliyor.

    Fotoğraf tutkunları için, her anını ölümsüz kılmak isteyenlere özel kampanya sunan D&R, Fuji marka ürünlerde %20 indirim imkanı sunuyor.

    Oyun severlerini de unutmayan D&R, Sony PS4 1 TB + FIFA 18’ i, 1.699 TL yerine 1.549 TL’ ye ulaşma imkânı sunarken, Sony PS VR Yanında PS4 Kamera+VRWorldsOyun+GT Oyun Paketi ise 1.899 TL yerine, 1.499 TL’den alınabilecek. Sony PS4 Oyunlarında %25’e varan indirimler merakla beklenirken, futbolseverler FIFA18 oyunlarına 380 TL yerine 280 TL’ye sahip olabilecek. Blizzard Oyunlarında da indirim oranları %30’a varacak. İndirimler ve seçili yazılım oyunlarında indirim oranları % 40’lara çıkarken,Microsoft Xbox konsollarda indirim fırsatları da göz dolduracak.

    Teknoloji severleri de unutmayan D&R, Iphone7 Kampanyası ile de bu Black Friday’ i unutulmaz kılacak.

    Black Friday süresince D&R’dan Bonus Card ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 100 TL değerinde D&R Bonus kazanma fırsatı yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.