DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en ünlü üç boyutlu çizim ustasını canlı izleme fırsatı

    Dünyanın en ünlü üç boyutlu çizim ustasını canlı izleme fırsatı
    23.11.2017
    A+
    A-

    Dünyanın sayılı üç boyutlu sokak sanatçılarından Philippenzo Madonnaro, 22 – 24 Kasım tarihleri arasında Beylikdüzü Migros AVM’de gerçekleştireceği canlı performansı ile izleyenleri büyüleyecek.

    Beylikdüzü Migros AVM, yıl boyunca devam eden 20. yıl etkinliklerine yılın son haftalarında da devam ediyor. Yarışmalar, sergiler ve atölyeler başta olmak üzere gerçekleştirdiği etkinlikler ile ziyaretçilerine eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşatan Beylikdüzü Migros AVM, 22 – 24 Kasım tarihleri arasında yine ünlü bir ismi ağırlayacak.

    Ülkesi Rusya’da ve dünyada yeteneğiyle adından söz ettiren üç boyutlu sokak sanatları ustası Philippenzo Madonnaro, tüm hünerlerini Beylikdüzü Migros AVM ziyaretçileri için sergileyecek. 22 Kasım Çarşamba günü Beylikdüzü Migros AVM’nin yemek katında kurulan özel alanda ziyaretçilerle bir araya gelecek olan Philippenzo, sokak sanatının en çarpıcı örneklerinden bir tanesini resmedecek.

    Gerçekliğe meydan okuyan eserin oluşumuna tanık olun!

    Kendi alanında parmakla gösterilen isimlerin başında gelen Philippenzo Madonnaro, ziyaretçilerin gözleri önünde benzersiz eserlerinden bir tanesini üç günde tamamlayacak. 22 Kasım saat 12:00’de başlayacak ve 24 Kasım saat 21:00’de tamamlanacak etkinliğe katılan ziyaretçiler, üç boyutlu çizimlerle gerçekliğe meydan okuyan başarılı sanatçının son eserini aşama aşama canlı olarak izleme fırsatı elde edecek.

    Nerden baktığınıza göre değişir!

    Bakıldığı açıya göre 3 boyutlu bir gürünüm kazanan bu çalışmalar anamorfik resmetme adıyla da anılıyor. Bir tür sokak sanatı ürünü olan üç boyutlu resimlerde en ve boy üzerinde oransal değişimler yapılarak bakılan açı ya da durulan yere göre illüzyonlar oluşturabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.