DOLAR 32,3403
EURO 35,1052
ALTIN 2239,411
BIST 8885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Düşler Vadisi’nin örnek villaları ziyarete açıldı

    Düşler Vadisi’nin örnek villaları ziyarete açıldı
    Emlak Konut GYO güvencesinde Yılmaz İnşaat’ın Riva’da inşasına devam ettiği Düşler Vadisi projesinin örnek villaları görücüye çıktı. 
    İstanbul’un doğa ile iç içe kalmış nadir bölgelerinden Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin örnek villaları yatırımcıların beğenisine sunuldu.
    Emlak Konut GYO güvencesi ve Yılmaz İnşaat tecrübesiyle İstanbul’un eşsiz bölgelerinden Riva’da yükselen Düşler Vadisi, Riva Deresi ve Karadeniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.
    Galatasaray Spor Kulübünün Riva’daki arazisi üzerinde geliştirilen projede 152 metrekareden 396 metrekareye kadar değişen villa seçeneklerine yer veriliyor. Her ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde projelendirilen villaların fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor.
    Doğa ile iç içe bir yaşam sunacak Düşler Vadisi’nin ilk etabında 509 villa yer alacak. Proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve zengin peyzaj alanlarıyla Riva’nın yenilenen çehresinde örnek teşkil edecek.
    YILMAZ: “KONUT ALICILARINI ÖRNEK VİLLALARIMIZI GÖRMEYE DAVET EDİYORUM”
    Düşler Vadisi’ni vizyoner yatırım anlayışıyla geliştirdiklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz,” Türkiye’nin sembol projesi olarak konumlandırdığımız Düşler Vadisi’nde örnek villalarımızı ziyarete açarken, projede inşa çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiğimiz Düşler Vadisi, tarihi ve yeşil dokusuyla İstanbul’un bakir alanlarından Riva’da konumlanıyor ve oksijen deposu özelliği taşıyor. Riva’nın doğal yapısını korunarak tasarladığımız villaları 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuyoruz. Bu projemizle konut alıcılarına daire fiyatına villa sahibi olma fırsatı da sunmuş oluyoruz. Doğa ile iç içe yaşamayı seven, gürültüden uzak, zinde bir hayatı tercih eden ziyaretçilerimizi çok beğenecekleri Düşler Vadisi’nin örnek villalarını görmeye davet ediyorum” dedi.
    DOĞAL YAŞAM PROJESİ
    152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor.
    Natamam şekilde yapılacak villalar, alıcının tercihine göre istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak.
    1 milyon 157 bin metrekare üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde 70 bin metrekare park ve 207 bin metrekare özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor.
    ULAŞIM AKSLARI İLE ÇEVRİLİ
    Ulaşım ağları ile çevrili bir lokasyonda yer alan Düşler Vadisi Riva, alıcılarına şehir merkezlerine kolay ulaşım noktasında büyük avantaj sağlıyor.
    İstanbul’un doğayla içe içe bölgesi Riva’da yükselen proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva’ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, tamamlandığında çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye’de örnek teşkil edecek.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.