DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO Klimatherm, ısı yalıtımın her adımında tüketicinin bütçesine destek oluyor

    DYO Klimatherm, ısı yalıtımın her adımında tüketicinin bütçesine destek oluyor

    Boyadaki uzmanlığını ısı yalıtım sektörüne Klimatherm ile taşıyan DYO, binalarda yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlayarak hem bütçeye katkı sağlıyor hem de küresel ısınma ile mücadeleye yardımcı oluyor.

    DYO; Klimatherm ile ısı yalıtımı yapılan binalarda tüketicilere Enerji Kimlik Belgesi alma konusunda destek olurken, 24 ay uygulama sigortası da yapıyor. Aynı zamanda ücretsiz keşif hizmeti sunan DYO, Renksayar sistemi ile de seçilen renklerin yalıtım sonrasında binada nasıl görüneceğini tüketiciye önceden gösteriyor.

    Türkiye’nin en köklü şirketleri arasında yer alan DYO, boyadaki uzmanlığını ısı yalıtım sektörüne Klimatherm ile taşıyor. DYO Klimatherm, binalarda yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlarken kışın doğalgaz, yazın da elektrik faturasını düşürüyor. Sıcaklık farkını dengeleyerek ısı konforu sağlayan dünyaya dost DYO Klimatherm, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmaya da katkıda bulunuyor.

    ENERJİ KİMLİK BELGESİ ALMA SÜRECİNE DESTEK

    TSE- ISO-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’ne sahip olan ve müşteri odaklı yaklaşımı benimseyen DYO, ısı yalıtımında müşterilerinin karşılaştıkları her türlü soru ve soruna hızlı çözümler üretiyor. Aile bütçesine destek olarak, yalıtım eksikliğinden kaynaklanan yoğuşma sorununu çözüp, bakteri, küf oluşumu gibi problemlerin önüne geçen DYO Klimatherm, birçok avantajı da beraberinde sunuyor.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2011 yılından sonra yapı ruhsatı alan binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesinin mevcut binalar için de 1 Ocak 2020 tarihine kadar alınması mecbur kılınıyor. Binaların ısıtma, soğutma, aydınlatma gibi enerji tüketimlerini içeren Enerji Kimlik Belgesi’ni alabilmek için de ‘ısı yalıtımı’ gerekiyor. DYO, ısı yalıtımını Klimatherm uygulaması ile yaptıran tüketicilere bu belgeyi almak için gerekli tüm hizmeti sağlayarak destek oluyor. DYO’nun sunduğu bir diğer avantaj ise sigorta. Önerilen şekilde Klimatherm uygulaması yapılan binalar, iki yıl sigortalanıyor.

    UZMAN EKİPLERİ İLE KEŞİF HİZMETİ VERİYOR

    DYO Klimatherm’i tercih eden müşterilerine ücretsiz olarak, konusunda uzman ekipleri tarafından ısı yalıtımı ve boya konusunda malzeme önerme, doğru metraj ve sarfiyat belirleme, proje planlama desteği gibi hizmetleri de sağlıyor. Sıcaklık farkını dengeleyerek ısı konforu sağlayan DYO Klimatherm ile yapıların dayanıklılığı artarken ömürleri de uzuyor. Enerjinin daha verimli kullanılmasını sağlayan uygulama küresel ısınmayla mücadeleye yardımcı olurken gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakılmasına katkı sağlıyor. Isı, su, ses ve yangın yalıtım derneği İZODER tarafından verilen İZODER Kalite Onay Sigortası (İKOS) almaya hak kazanan ilk markalar arasında yer alan Klimatherm’in kalitesi sektörün en saygın kuruluşu tarafından da belgelenmiş bulunuyor.

    BİNA RENKLENDİRME SİSTEMİ RENKSAYAR

    DYO Klimatherm, ısı yalıtımı sonrasında seçilen renklerin boyanacak bina üzerinde nasıl görüneceği konusunda ise Renksayar sistemi ile müşterilerine destek veriyor. Seçilen renklerin boyanacak bina üzerinde nasıl görüneceği konusunda boyama öncesi fikir veren bu sistem, binanın projesi ya da fotoğrafı kullanılarak, bilgisayar ortamında 3 boyutlu hale getirilmesi ve daha sonra renklendirilmesi esasına dayanıyor. Bilgisayarlarda mimari programlar kullanılarak hazırlanan görüntüler, projenin renk seçimi aşamasında büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu sayede, bina sahiplerinin hayallerindeki renge ulaşmaları amacıyla DYO’nun binlerce renk seçeneği arasından gerçeğe en yakın renklendirme yapılarak, binanın yalıtım sonrası nasıl bir görünüme sahip olacağıda önceden görülebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.