DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E-ticaret siteleri tek çatı altında buluştu

    E-ticaret siteleri tek çatı altında buluştu
    18.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek abonelik e-ticaret markalarını bir araya getiren platformu, Startsub bünyesinde hizmet veren Aydanaya. com yeni yüzüyle yayına girdi. Startsub CEO’su Deniz Kuran, “Aydanaya.com yenilenen yüzüyle daha kullanıcı dostu bir site oldu” dedi.

    Abonelik modeliyle iş yapan markaların bir araya geldiği Türkiye’deki ilk platform olan Aydanaya. com yenilendi. Türkiye’de abonelik modeliyle çalışan tüm markaları tek bir platform çatısı altında toplama amacıyla yola çıkan site, 40’dan fazla markayı kapsıyor. Aydanaya.com; yiyecek-içecek, bebek-çocuk, giyim-aksesuar, hobi-deneyim, kişisel bakım, kişisel gelişim, sağlık, sanat, spor, kitap, evcil hayvan, çiçek, temel ihtiyaç ve B2B gibi pek çok farklı kategoride faaliyet gösteren kutu ve hizmet abonelik markalarını kapsıyor. Her hafta, platforma kayıtlı bir marka “Haftanın Kutusu” seçiliyor. Yenilenen site üzerinden ayrıca çok satan ve yeni eklenen abonelik kutularına ulaşmak da mümkün oluyor.

    Yenilenen Aydanaya.com ile ilgili konuşan Startsub CEO’su Deniz Kuran, “Kullanıcılara, abonelik modeliyle iş yapan markaları bir araya sunduğumuz Aydanaya.com yenilenen yüzüyle yayına başladı. Kullanıcıların her kategorideki markalara ulaşıp, abone olmaları için oldukça kullanışlı bir site tasarladık. Aydanaya.com’a girenler birçok farklı kategorideki abonelik e-ticaret modeliyle iş yapan markaya ulaşarak, kolaylıkla abone olabilecekler” dedi.

    Aydanaya.com nasıl çalışıyor?

    Aydanaya.com, farklı kategorilerde kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak ve keyiflendirecek abonelik e-ticaret sitelerini inceleyip, seçerek listeliyor. Kullanıcıların en uygun siteyi bulmaları için müşteri değerlendirme ve yorumlarını topluyor. Ayrıca kullanıcıları beğendikleri ürün ve hizmetlere abone olabilmeleri için markaların sitelerine de yönlendiriyor. Kullanıcılar site üzerinden üye markalarla ilgili değerlendirme ve yorum yapabiliyor, başka müşterilerin yorumlarını okuyup fikir sahibi olabiliyor.

    Chado Monthly, Fit Kutu, Kutu Bahane…

    Aydanaya.com yiyecek-içecek kategorisinde Chado Monthly, Fit Kutu, Kahve.com, Pina Olive Oil, Meal Box, hobi-deneyim kategorisinde Kutu Bahane, Kutuda Sanat Var, Jemmabox, Yetenekli Kutu; kişisel bakım kategorisinde Pmshe, Cozzy Beauty gibi markalar yer alıyor.

    Yenilenen Aydanaya.com blog sayfasında düzenli olarak, “Çocuklar İçin En İyi 3 Kutu”, “Kişilik Tipinize Uygun Kutular”, “İstanbul’un En Güzel 3 Kitap Kafesi” gibi farklı konu başlıklarında blog yazıları yayınlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.