DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Efes’te Romeo ve Jülyet keyfi

    Efes’te Romeo ve Jülyet keyfi
    23.09.2017
    A+
    A-

     

    Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesiyle sponsor olduğu Uluslararası Efes Opera ve Bale Günleri’nin Romeo ve Jülyet balesiyle kapandı. Gecenin sonunda İzmir Opera ve Balesi sanatçıları ayakta alkışlandı.

    Efes Antik Tiyatro muhteşem bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk uluslararası opera ve bale organizasyonu muhteşem bir gösteriyle son buldu. Efes Opera ve Bale Günleri’nin kapanış gecesinde İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen Romeo ve Jülyet balesi sanatseverleri büyüledi. Efes Antik Tiyatro’nun muhteşem atmosferinde Volkan Ersoy ve Armağan Davran koreografisi ile sahnelenen eser gösterinin sonunda ayakta alkışlandı.

    Bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Efes Opera ve Bale Günleri’nin sponsorluğunu üstlenen Türkerler Holding’in Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Türkiye’nin en köklü kurumlarından Devlet Opera ve Balesi ile, çok özel bir mekanda, çok değerli bir etkinliğe imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Prof. Dr. Sezgin, “Türkerler Holding olarak Mahall Bomonti İzmir projemizle bugüne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek olduk. Sanata ve sanatçılarımıza hep yakın durduk. Mahall Bomonti İzmir projemizin içindeki tarihi mekanları restore ederek sanatseverlerimizin hizmetine sunduk. Burada Türkiye’nin önde gelen birçok sanatçısının eserlerini İzmirliler’le buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Son olarak 9 Eylül Üniversitesi’nde Kazım Türker Sanat Galerisi ile İzmirli sanatseverlere yepyeni bir mekan kazandırıyoruz. Türkerler olarak, bu topraklardan kazandıklarımızı yine bu toprakların insanlarıyla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Mahall Bomonti İzmir: Tarihi dokuyla iç içe modern bir yaşam

    Mahall Bomonti İzmir; kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. Bomonti Tesisleri arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, tarihle içi içe konsepti, konforlu rezidansları, uluslararası standartlarda ofis katları, sanat evi, performans alanı, cep tiyatrosu, seyir terası, alışveriş sokağı, güçlü markaların mağazaları, şık kafe ve restoranlarıyla sakinlerine keyifli bir yaşam sunacak.

     

     

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.