DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Efsane grup yeni albümünden şarkılarla Marmaris’te

    Efsane grup yeni albümünden şarkılarla Marmaris’te

    Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında 30 Temmuz’da Marmaris’te sahne alacak. Son olarak çıkardıkları yeni albümleriyle beğeni toplayan sevilen grup, Marmaris’te vereceği konserle hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, 26 Temmuz Altınoluk ve 28 Temmuz Çeşme’deki başarılı konserlerinin ardından 30 Temmuz’da Marmaris’te sevenleriyle buluşacak. 1960’lı yılların sonunda müzik hayatlarına başlayan ve o günden bugüne pek çok hit şarkıya hayat veren efsane grup, sevilen şarkılarını bu kez Marmaris’te seslendirecek.

    Konserde, ‘Ele güne karşı’, ‘Ali Desidero’, ‘Güllerin içinden’ gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkıların yanı sıra yeni albümünden en güzel şarkılarını da seslendirecek olan MFÖ, sevenlerine 30 Temmuz’da Marmaris’te müzik dolu bir gece yaşatacak.

    Marmaris konserinin ardından 2 Eylül’de Bodrum Amfi Tiyatro’da konser verecek olan grup, bu konseriyle birlikte yaz turnesini sonlandıracak.

    TARİH: 30 Temmuz Pazar

    SAAT: 21:15

    YER: Marmaris Amfi Tiyatro

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.