DOLAR 32,5473
EURO 34,9015
ALTIN 2430,999
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’da misafirler Latin ritimleriyle doyasıya dans etti

    Ege Perla’da misafirler Latin ritimleriyle doyasıya dans etti
    13.10.2018
    A+
    A-

    Müzik, dans ve eğlence tutkunlarının merakla beklediği, 3.sü düzenlenen Ege Perla Latin Dansları Gecesi’ne, İzmirli misafirler yine yoğun ilgi gösterdi.

    Dünya Salsa 3.’leri Cem Demir & Melisa Sahra Katılmış ile Türkiye Salsa Yarışması 4.’leri Atahan Ekiz ve Büşra Yılmaz’ın göz dolduran özel sahne performanslarıyla renkli görüntülere sahne olan gecede, her yaştan misafir doyasıya dans etmenin keyfini çıkardı.

    İzmir’in sahip olduğu kendine özgü enerjik, neşe dolu ruha eşlik eden ve her geçen gün bu enerjiyi yukarı taşıyan Ege Perla, Latin müziğinin ritmiyle kimsenin yerinde duramadığı renkli bir geceye imza attı. Misafirler tarafından büyük alkış toplayan dansçıların nefes kesen performanslarının yanı sıra, misafirlerin de kendini müziğin ritmine kaptırdığı dakikalar geceye damga vurdu.

    Dans etmeyi bilen, bilmeyen her yaştan misafirin katıldığı etkinlikte, katılımcılar DJ Umut ve DJ Can Yarguz’un enerjik müzikleriyle kesintisiz eğlencenin tadını bir kez daha Ege Perla’da çıkardı. Dinamik figürleriyle kendilerine hayran bırakan, Dünya Salsa 3.’leri Cem Demir & Melisa Sahra Katılmış ile Türkiye Salsa Yarışması 4.’leri Atahan Ekiz ve Büşra Yılmaz’ın görsel şovları, misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

    Eda Söz Dans Academy’nin organizatörlüğünde hazırlanan gecenin dördüncüsü 16 Kasım Cuma günü Ege Perla’da dans severleri tekrar bir araya getirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.