DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’dan çocuklara tatil öncesi sürpriz: Macera Parkuru

    Ege Perla’dan çocuklara tatil öncesi sürpriz: Macera Parkuru
    17.05.2019
    A+
    A-

    Açıldığı ilk günden beri çocuklar için düzenlediği hem eğlenceli hem de yaratıcı etkinliklerle fark yaratan Ege Perla, bir kez daha çocuklara eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. 14-27 Mayıs tarihleri arasında, çocukların fiziksel becerilerini geliştirecek oyun parkurlarıyla Ege Perla, çocuklara heyecanlı, eğlenceli ve dinamik bir aktivite imkânı sağlıyor.

    Çocukların neşeli dünyasına ortak olmaya devam eden Ege Perla, 14-27 Mayıs tarihlerinde her gün 13.00 – 19.00 saatleri arasında Macera Parkuru’nda çocukları ağırlayacak. Küçük misafirler, onlar için özel olarak hazırlanan parkurda gün boyu macera ve eğlence dolu bir günün heyecanını yaşarken yaşıtlarıyla kaynaşma fırsatı da bulacak. Denge tahtalarından dev top havuzlarına, tırmanma duvarlarından büyük oyun alanlarına birçok farklı aktivite imkanı sağlayan Macera Parkuru’nda çocuklar dolu dolu bir gün geçirecek.

    Baharın renkli ruhunu çocuğunuzla birlikte yaşamak için Ege Perla’da Macera Parkuru’nu mutlaka ziyaret edin.

    Etkinlik 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için uygundur.

    Etkinliğe katılım ücretsizdir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.