DOLAR 32,4643
EURO 34,7698
ALTIN 2478,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En büyük AVM’ler Tahir Çelik’e emanet

    En büyük AVM’ler Tahir Çelik’e emanet
    26.07.2018
    A+
    A-

    AVM Sektörünün başarılı ve genç ismi Tahir Çelik, 20 yıllık tecrübesini yeni projelere aktarmak ve sektörün dinamiklerine yön vermek için GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

    Çelik’in konu ile ilgili olarak; “ 8 yılı Alman ECE tarafından yönetilen ANKAmall ve son 4 yılı Nata Vega olmak üzere sektörde edindiği tecrübeler ile bu yola çıktıklarını ve iddialı olduklarını söyledi. Sektör için aranan kan olacaklarını dile getirerek son görev yeri olan Nata Vega’da günlük 100 bin ziyaretçi sayısına ulaştıklarını ve yaklaşık %100 kiralama başarısı ile gerçekleşmesi güç bir hayali hayata geçirdiklerini söyledi. Kendisini şanslı olarak nitelendiren Çelik, ‘’Görev yapmışolduğum sürede ülkemizin en büyük ve güzide firmalarından Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Namık Tanık ve Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Tanık’ın vermişolduğu fevkalede destek, imkan ve fırsatlar için kendilerine çok teşekkür ederim’’ dedi.

    Sektörün en iyi hizmet sağlayıcısı

    Çelik sözlerine şöyle devam etti, GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. sektörün en iyi hizmet sağlayıcısı olma vizyonuyla, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul yönetim kiralama ve danışmanlık alanlarında sayısız deneyime sahip, Türkiye’nin en büyük alışverişmerkezi ve ticari alanlarının kiralama ve yönetim işini üstlenmişgüçlü ve başarılı bir ekip tarafından kurulmuştur. GLA, geçmiştecrübelerini yeni müşterilere aktarmak, sektörde fark yaratmak, tüm işortaklarına en fazla faydayı sağlamak, farklı işkollarındaki yönetim hizmetlerini entegre olarak sunmak, değişim trendlerini yönetmek, verimli, rekabetçi ve karlı hizmet sunarak hep bir adım önde olmayı amaç edinmiştir.

    GLA Kalıpların dışına çıkıyor

    Kiralama ve yönetim alanında bütün hizmetleri entegre olarak verme sloganıyla yola çıkan GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama Ve Danışmanlık A.Ş, aynı alanda hizmet veren klasik kiralama ve yönetim firmalarından farklı olarak bütün entegre hizmetleri bir araya getirmekte ve bu haliyle rakipleri içerisinde alışverişmerkezinden konutların ticari alan kiralama ve yönetimine kadar en fazla portföy seçeceğine sahip firma olarak sıra dışı bir kiralama ve yönetim deneyimi sunmaktadır.

    Dev yatırıma Dev çözümler

    1 milyar 500 milyon TL’lik yatırım maliyetine sahip olan Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall Factory’nin kiralama ve yönetimi GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık A.Ş’ nin deneyimli ekibi tarafından yapılmaktadır. Anadolu’nun merkezi Kayseri’de 1 Nisan 2019 tarihinde açılacak olan Kumsmall Factory içerisinde AVM, işmerkezi, otel ve eğlence merkezi gibi birçok seçenek bulunacak ve dünyanın ünlü yerli ve yabancı markalarını bir araya getirecek. KUMSmall Factory 1.500.000m2 açık, 302.000m2 kapalı alana kurulan 180.000m2’lik kiralanabilir alanında 400 adet mağaza ve 6000 araçlık otoparkıyla hizmet verecek. KUMSmall Factory, mağazalarıyla moda tutkunlarına, restoran ve kafeleriyle her şeyin en iyisini arayan lezzet düşkünlerine hitap edecek.

    Bölgenin yeni yaşam merkezi

    GLA ayrıca; bugün itibariyle 350.000’e yakın nüfusun ikamet ettiği Kayseri İldem bölgesinde yer alan ve yaklaşık 90 mağazası ile bölge insanına AVM dışında sosyal yaşam merkezi olarak da hizmet veren İldem Park’ın yönetim ve kiralamasını üstlenmiştir. İldem Park’ın bölgenin tek AVM’si olmasının yanı sıra bölgeye yaygın toplu taşıma vasıtalarının olması ve tramvay hattı ve çevre yolu bağlantısı ile şehir merkezine 30 dk mesafede olmasından dolayı şehrin farklı noktalarından konukların tercih ettiği AVM’lerin başında gelmektedir.

    Ankara’nın en büyük projelerinden biri

    Ankara Eryaman’da toplam 120.000 m2 kapalı ve 95.000 m2 kiralanabilir alanıyla Ankara’nın en büyük projelerinden olan Gimsa Park Eryaman Alışverişmerkezi ve tüm ana arterlerle bağlantılı 25.000 m2’lik kiralanabilir alanıyla Gimsa İvedik AlışverişMerkezi, GLA’nın Ankara portföyünde yer alan diğer önemli ve değerli projeleridir.

    GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama Ve Danışmanlık A.Ş. derin pazar tecrübesi ile çözüm ortaklarına fark yaratacak çözümler üretmekte ve her geçen gün mükemmele ulaşma yolundaki çalışmalarını sürdürmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.