DOLAR 32,5209
EURO 34,7877
ALTIN 2421,286
BIST 9711,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En güzel Anneler Günü hediyeleri global satarım markası Nude’dan

    En güzel Anneler Günü hediyeleri global satarım markası Nude’dan
    12.04.2019
    A+
    A-

    “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, birbirinden özel tasarım ürünleriyle annenize olan sevginizi ifade etmenize aracılık ediyor.

    NUDE / NEST KOLEKSİYONU – Annenize neşe verin

    Nude için Pentagon Design tarafından tasarlanan Nest kaseler, hem dekoratif hem de dekorasyonun tamamlayıcısı olarak kullanılabilen iki boyuta sahip. Özel kapağıyla kolaylıkla açılıp kapanabilen Nest kaseler, dekoratif amaçlı kullanımın yanı sıra objeleri saklamak için de tercih edilebiliyor. Nest kaselerin pembe, kobalt mavisi, karamel, açık gri ve sade renklerinden birini anneniz için seçebilirsiniz.

    NUDE / BLOSSOM TAKI KUTUSU – Anneler için unutulmaz bir hediye

    Annenize unutulmaz bir hediye sunmak istiyorsanız Erdem Akan tasarımı Blossom takı kutusu tam size göre. Erdem Akan’ın Nude için ahşap ve camı bir araya getirdiği Blossom takı kutusu tasarımı, Moon Ayna ile birbirini tamamlayarak şık bir kombin oluşturuyor.

    NUDE / MOON AYNA – Cam ve ahşap bir arada

    Erdem Akan tarafından Nude için tasarlanan Moon Ayna, takı gibi küçük aksesuarlar için de kullanılabilecek işlevsel ve şık bir ahşap taban üzerinde yükseliyor.

    NUDE / EDEN Terrarium – Sevgi hep sizinle

    Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tasarımı Eden Terrariumlar, bulunduğu ortama nefes aldıracak iki farklı boyutuyla sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Eden Terrarium’lar anneniz için doğanın güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor.

    NUDE / ROOTS – Bitkilerin ömrünü uzatan sevgi dolu bir tasarım

    Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award’ta ödül kazanan Nude Tasarım Ekibi’nden Sinem Hallı tasarımı Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri seven anneler için anlamlı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

    NUDE / CONTOUR KOLEKSİYONU – Şık tasarımı ile annenizin kalbini kazanacak

    İç mekan dekorasyonlarında özel bir alternatif olarak öne çıkan Nude’un “Contour” koleksiyonunda yer alan iki boy kase, taban kısımlarındaki yaldızlar ve yumuşak kıvrımlı tasarımları ile estetik bir görünüm sunuyor. Cam ve yaldızın muhteşem uyumuyla tasarımda görsel bir şölene dönüşen Contour serisinin kaseleri, bulunduğu ortama keyif katan dekoratif bir obje olarak dikkat çekiyor. Altın ve bakır olmak üzere iki renk alternatifli yaldızlarıyla tasarımda derinlik sunan kaselerin mor renkli versiyonları da annenizin sunumlarına enerji katacak.

    NUDE / JOUR KOLEKSİYONU – Sunumlara keyif katan bir tasarım

    Günlük kullanımlar için zenginleştirilmiş bir tasarıma sahip olan Nude’un “Jour” koleksiyonu, renkli kokteyller, meyve suları, limonata gibi yaz aylarında özellikle ihtiyaç duyulan içeceklerin sunumuna şıklık katıyor. Bir su sürahisi, bir karaf, kadehler ve su bardaklarından oluşan koleksiyon, Fransız tasarımcı Inga Sempé’nin imzasını taşıyor.

    NUDE / KURAGE KOLEKSİYONU – Benzersiz tasarımı ile annenizi mutlu edecek

    Arjantinli ünlü tasarımcı Alejandro Ruiz tarafından Nude için tasarlanan Kurage koleksiyonu, çift taraflı kullanılabiliyor. Benzersiz ve dramatik tasarımı ile öne çıkan koleksiyon, hem işlevselliği hem de tasarımı bir araya getirerek yaşam alanlarına şıklık katıyor. Anneniz bu hediye ile kendini çok özel hissedecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.