DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En mükemmel sıcaklığı ayarlayan mont

    En mükemmel sıcaklığı ayarlayan mont
    23.03.2019
    A+
    A-

    Teknoloji artık kıyafetlerimize de girdi. Tüketicilerin günümüzde hem kullanım kolaylığı hem de kıyafetlerinde fonksiyonellik aradığı bu günlerde Giovane Gentile hava sıcaklığını ölçen mont geliştirdi. Teknolojiyi arkasına alarak tasarladığı termometreli mont ve kaban modelleriyle Giovane Gentile, bulunulan ortamdaki hava derecesine göre mont içindeki sıcaklığı ölçerek kullanıcısına her ortamda aynı sıcaklığı vaat ediyor.

     

    Hızla değişen teknoloji gibi hava sıcaklıkları da gün içinde hızla değişiyor ve sabah dışarıya çıkarken giyilen kıyafet akşam saatlerinde vücudumuzu sıcak tutmak için yetersiz kalabiliyor. Bu sorunun önüne geçmek için teknolojiyi arkasına alan Giovane Gentile, tasarladığı termometreli mont ve kaban modelleriyle kış aylarının kurtarıcı olmaya devam ediyor.

     

    “Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor”

    Giovane Gentile tasarımcıları tarafından mont ve kabanların iç tarafına yerleştiren termometreler, kullanıcısının dışarda bulunduğu ortama göre mont içindeki vücut ısısını ölçerek günün her saatini daha rahat geçirmesinin yolunu açıyor. Yeni dünya düzenine teknolojik montlarıyla karşılık veren Giovane Gentile, gelecek yıllarda teknolojiyi belirli ürünlerine entegre etmek için çalışıyor. Gelecek 10 yıl içinde teknolojik ürünlerin yaşamımızın her alanına dokunacağının altını çizen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, Nano parçacıklarıyla üretilen kıyafetler sayesinde bambaşka bir dünyaya gözlerimizi açacağımızı söyledi. Samedov, “Her sektörde rastladığımız robotlaşma artık tekstil sektöründe de görülmeye başlandı. Akıllı üretim oldukça önemli. Teknolojiyi giysiye adapte etmeye çalışıyoruz. Şu anda test aşamalarında olan planladığımız ve çalıştığımız bazı yeni sistemler var. Örneğin sanal ortamda ürün seçimi yapılması, mağazalara girişte karşılama teknolojisi, kemerden çıkacak şarj kablosu gibi. Yakın zamanda bu çalışmalarımızın meyvelerini almayı amaçlıyoruz. En kısa zamanda takipçilerimizi teknolojik ürünlerle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.