DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm

    Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm
    04.04.2019
    A+
    A-
    Tüm Türkiye’de konut, işyeri ve arsa değer bilgisinin yanı sıra otomatik konut değerleme hizmeti sunan Endeksa.com, iki yeni özelliği yayına aldı.  Artık kullanıcılar imar bilgisini girerek tüm Türkiye’de arsa değer bilgisini otomatik olarak hesaplayabiliyor. Konut imarlı arsaların değerlerini hesaplamak için kullanıcıların lokasyon seçtikten sonra alan büyüklüğü ve kat iznini belirtmeleri yeterli oluyor.
    Endeksa Alarm ise kullanıcıların aradıkları gayrimenkule kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Lokasyon ve özelliklerine uygun gayrimenkuller Endeksa kullanıcılarına gösteriliyor. Kullanıcılar aynı zamanda Endeksa Alarm ile buldukları gayrimenkulün değerini Endeksa’nın gelişmiş otomatik değerleme teknolojisi ile hesaplayarak fiyatını öğrenebiliyorlar.
    Gayrimenkul değeri ile ilgili sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini belirten Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Endeksa gelişmiş teknolojisi ile tüm Türkiye’de konut, işyeri ve arsa değerlerini sunuyor. Endeksa’yı kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştiriyoruz. Sunduğumuz iki yeni hizmet ile kullanıcılarımıza daha fazla değer katacağımıza inanıyoruz“ dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.