DOLAR 32,5856
EURO 34,7825
ALTIN 2509,278
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ender Saraç, Dilek Hanif, Ali-Aysun Kocatepe ve Özgün bu haftanın yıldızları

    Ender Saraç, Dilek Hanif, Ali-Aysun Kocatepe ve Özgün bu haftanın yıldızları
    27.11.2017
    A+
    A-

    Hafta içi hemen her gün Ankaralıları konusunun uzmanlarıyla buluşturan ANKAmall sağlık, moda, müzik söyleşileri yine ünlü isimlerle devam ediyor

    ANKAmall söyleşileri birbirinden ünlü konuklarla devam ediyor. Sağlık, moda ve müzik söyleşileri ziyaretçileri hem bilgilendiriyor hem de ünlü konuklarla birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Hafta içi hemen her gün bir ünlüyü ağırlayan söyleşiler bu hafta da önemli isimlerle gerçekleşecek. Ender Saraç, Dilek Hanif, Ali, Aysun Kocatepe ve Özgün bu haftanın ünlü konukları olacak.

    Ender Saraç’la sağlıklı yaşam

    Türkiye’de doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili bilincin geliştirilmesi konusunda çalışmalarıyla bilinen Ender Saraç, Ankaralılara doğal yollarla sağlıklı olmanın tüyolarını verecek. Söyleşi 28 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

    Aysun-Ali Kocatepe, şarkıcı Özgün’ü konuk edecek

    Her hafta Çarşamba günü farklı bir konukla izleyenlerin karşısına çıkan ünlü çift, 29 Kasım’da sevilen şarkıcı Özgün ile birlikte gerçekleştireceği söyleşide yine hem söyleyecek hem de sohbet edecekler.

    Moda’nın yıldızı Dilek Hanif

    Yaratıcı, cesur ve vizyoner kişiliği ile Anadolu kültürünü dünya modasına taşımayı başarmış olan ve Türk moda tarihinin öncülerinden kabul edilen Dilek Hanif, 30 Kasım Perşembe günü ANKAmall’da modaseverlerle bir araya gelecek.

    Hafta içi hemen her gün ziyaretçilerini alanında uzman bir ünlüyle buluşturan ANKAmall söyleşileri saat 18.00’de AVM zemin katta gerçekleşiyor.

     

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.