DOLAR 32,4913
EURO 34,9335
ALTIN 2434,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enfes çikolata ve pasta yapımının sırrı Kahve Dünyası Atölye’de

    Enfes çikolata ve pasta yapımının sırrı Kahve Dünyası Atölye’de
    12.07.2018
    A+
    A-

    Kahve Dünyası, tadına doyum olmayan çikolata, pasta ve tatlılarının sırrını lezzet müdavimleri ile paylaşıyor. Ağustos ayı boyunca İstanbul’un farklı noktalarındaki Kahve Dünyası noktalarında gerçekleşecek atölyelerde, katılımcılar Kahve Dünyası’nın maharetli ustalarının eşliğinde ürünlere kendi yorumlarını katarak yaratıcılıklarını sergileyecek.

    Kahve Dünyası, çikolata, pasta ve tatlılarındaki gizli formülleri, en kaliteli malzemeler ve özel ekipmanlarla birlikte mutfak sanatına ilgi duyanlarla paylaşıyor. Ağustos ayı boyunca İstanbul’un farklı noktalarındaki mağaza, fabrika ve atölyelerde gerçekleşecek “Kahve Dünyası Atölye”leri, çikolata ve pasta olmak üzere iki ayrı konseptte düzenlenecek.

    Gerçek çikolata ellerinizde şekillenecek

    Çikolata atölyesinde; yüzde 100 kakaodan elde edilen gerçek çikolatayla yapılan spesiyaller, tadıyla hayranlık uyandıran trüfler, birbirinden leziz malzemelerle harmanlanan tablet çikolatalar, içi sürprizlerle dolu çikocaracrunch ve içimine doyum olmayan sıcak çikolatanın tüm incelikleri, keyifli bir ortamda lezzet müdavimlerine aktarılacak. Katılımcıların kendi yorumunu katabileceği el yapımı çikolatalar aynı zamanda, Kahve Dünyası’nın özel kutularıyla içi lezzet dolu bir hediyeye dönüşecek.

    Pastadan çılgın tatlılara!

    Kahve Dünyası’nın pasta atölyesi ile de, sufleyi kabarık servis etmek, eklerin hamurunun kıvamını tutturmak ya da mis kokulu pastalar yapmak hayal olmaktan çıkacak. Frambuazlı kup, fondan çikolata, bitter çikolatalı mus, vanilyalı cheesecake, makaron çeşitleri, financier, pasta kreması, dondurmalı profiterol ve çilekli ekler, yapımını Kahve Dünyası’nın maharetli ustalarından öğreneceğiniz lezzetlerden yalnızca birkaçı…

    Kahve Dünyası’nın çikolata atölyesi dört saat, pastacılık atölyeleri ise 150 dakika sürüyor. Katılım ücreti 140 TL olan atölyelerin biletleri Biletix’te satılırken, atölye takvimi ve diğer tüm detaylara ise kahvedunyasi. com/kesfet/atolye adresinden ulaşılabiliyor.

    KAHVE DÜNYASI ÇİKOLATA VE PASTACILIK ATÖLYELERİ – AĞUSTOS TAKVİMİ

    Çikolata Atölyesi

    Kozyatağı Kozzy AVM

    23, 25, 26, 29 31 Ağustos

    Kemerburgaz Fabrika

    6, 28 Ağustos

    Veliefendi Fabrika – Çikolata Atölyesi

    1, 2, 3, 4, 5, 26, 27, 29, 31 Ağustos

    Pastacılık Atölyeleri

    Veliefendi Fabrika

    Pastacılığa İlk Adım ve Cheesecake Atölyesi: 7, 23 Ağustos

    Pastacılık ve Çılgın Tatlılar Atölyesi: 11, 18 Ağustos

    Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi: 8, 15 Ağustos

    Pastacılık ve Pate a Choux Atölyesi: 9, 14 Ağustos

    * Tüm atölyeler saat 13.00’te başlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.