DOLAR 32,53
EURO 34,9387
ALTIN 2440,187
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    English Home’a yeni Genel Müdür ataması

    English Home’a yeni Genel Müdür ataması
    02.08.2018
    A+
    A-

    Klasik İngiliz tarzı ve country detaylarla desteklenen ürünleriyle yaşam alanlarına huzur, rahatlık ve şıklık getiren; ev tekstili ve dekorasyonun lider perakende markası English Home’da Genel Müdür görevine Berna Akyüz Öğüt atandı.

    23 Temmuz 2018 itibariyle göreve başlayan Sn. Akyüz Öğüt, müşterileri tarafından çok beğenilen English Home markasının, ev tekstili kategorisinde önümüzdeki dönemde, farklılaştırılmış perakende deneyimi, konsept ve yeni ürünlerle Türkiye ve global pazarda önemli başarılar elde etmesi için çalışacağını belirtti.

    English Home Hakkında

    10 ülkede 400’ü aşkın mağazasıyla sektöründe en fazla mağazaya sahip marka olan English Home; sevdiklerimizle vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarına, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle her sezon canlılık ve tazelik getiriyor.

    Berna Akyüz Öğüt Kimdir?

    Sn. Akyüz ÖğütBoğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden lisans, aynı üniversiteden MBA derecesine sahiptir. Toplam 23 yıllık profesyonel hayatında bilişim, telekom ve hızlı tüketim malları sektörlerinde pazarlama, satış, değer zinicir yönetimi, segmentasyon, bağlılık yönetimi, işbirliktelikleri yönetimi gibi farklı alanlarda tecrübesi olan Akyüz Öğüt son olarak 2015-2018 yılları arasında Yıldız Holding bünyesindeki pladis Global şirketinde GlobalPazarlama Başkan Yardımcısı olarak çalışmaktaydı. Akyüz Öğüt, evli ve bir kız çoçuğu annesidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.