DOLAR 32,5029
EURO 34,7505
ALTIN 2489,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza Home’dan modern ve zamansız bir tasarım: Astoria

    Enza Home’dan modern ve zamansız bir tasarım: Astoria
    26.10.2019
    A+
    A-

    Enza Home, sıradanlığa meydan okuyanları ve farklılık arayanları Astoria Yemek Odası ve TV Ünitesiyle tanıştırıyor. Modern ve zamansız bir tasarıma sahip Astoria, altın renkli detaylarla bütünleşen Enza’ya özel vizon gri rengiyle benzersizliğini bir kez daha vurguluyor.

    Estetik tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Astoria Serisi ile yaşam alanlarına modernizmin büyüsünü katıyor. Zamansız tasarımın altın rengi detaylarla zenginleştiği seri, zarafetiyle de göz alıyor. Yalın ve şık bir çizgiye sahip Astoria Yemek Odası, vizon gri lake yüzeyleri ile olduğu kadar seriye özel özel altın rengi metal ayak ve kulp tasarımıyla da dikkat çekiyor. Sıradanlığa meydan okuyan Astoria Yemek Odası, akordeon kapak mekanizması, konsol iç yüzeyindeki kumaş deseni uygulamasıyla da farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Zarafetin altın rengi metal çerçeveli aynayla tamamlanan Astoria Yemek Odası, oval yemek masasıyla benzersiz olmak isteyenlere hitap ediyor. Astoria Yemek Odası’nın oval yemek masasının yanı sıra sabit ve açılır olmak üzere iki farklı yemek masası alternatifi daha bulunuyor.

    TV sehpası ve üst dolap olmak üzere iki farklı modülden oluşan Astoria TV Ünitesi’nde de yemek odasında olduğu gibi vizon gri lake yüzeyler, altın rengi kulp ve ayaklar göze çarpıyor. Modern dekorasyon anlayışına etkileyici bir yorum katan Astoria TV Ünitesi, şık tasarımını işlevselliğiyle taçlandırıyor. Astoria TV Ünitesi, iki farklı TV sehpası alternatifiyle dekorasyonda özgürlük sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.