DOLAR 32,5645
EURO 34,8885
ALTIN 2435,968
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Estetik cerrahinin devleri İstanbul’da bir araya geliyor

    Estetik cerrahinin devleri İstanbul’da bir araya geliyor
    05.08.2018
    A+
    A-

    Aestheticstanbul için geriye sayım başladı. 31 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında dünyanın gözü İstanbul’a çevrilecek. Estetiğin devleri Türkiye’de ilk kez ‘Aestheticstanbul’ sempozyumunda bir araya gelecek. 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Fairmont Quasar’da düzenlenecek olan sempozyumda estetiğin yeni trendleri, dünyada kullanılan en yeni teknikler ilk kez katılımcılarla buluşacak. Aestheticstanbul Sempozyumu’nun pek çok başarıya imza atması bekleniyor. Sempozyumun bilimsel başkanı, Yunanistan’ın ünlü plastik cerrahlarından Aris Sterodimas, canlı yayında interaktif olarak estetik cerrahi operasyonu gerçekleştirecek.

    Estetik Üssünde İlk Buluşma

    Sempozyum kapsamında yapılacak uygulamalarla ilgili olarak ve son kontrollerin sağlanması için”Türkiye’nin estetik üssü” Estetik International’ı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Dr. Aris Sterodimas ayrıca Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ile de bir estetik operasyona katıldı. Sempozyum ve gerçekleştireceği canlı estetik operasyonuyla ilgili heyecanını dile getiren Sterodimas, yeni operasyon tekniklerini dünyanın önde gelen plastik estetik cerrahları ile birlikte katılımcılara sunuyor olmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

    İnteraktif Sempozyum

    Estetik dünyası için büyük önem taşıyan Aestheticstanbul 2018, katılımcılara, son teknolojik ve sistematik metotları interaktif şekilde uygulamalı olarak izleme şansı sunacak. 3 gün sürecek olan sempozyum katılımcıları aynı zamanda büyülü tarihi dünya şehri İstanbul’u da gezme şansını yakalayacaklar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.