DOLAR 32,3397
EURO 35,1128
ALTIN 2239,435
BIST 8882,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev arayan sağlık çalışanına gönüllü danışmanlık!

    Ev arayan sağlık çalışanına gönüllü danışmanlık!
    27.03.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de Kristal Türkiye gayrimenkul danışmanları, ülkece zor günlerden geçmekte olduğumuz bu dönemde en büyük fedakarlığı gösteren sağlık çalışanlarının konut ihtiyacına karşı portföyünü açarak, gönüllü danışmanlıkla çözüm sunuyor.

    Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, tüm Türkiye’deki girişimci gayrimenkul danışmanları ve merkez yönetim ekibi ile sağlık çalışanları için gönüllü konut danışmanlığı ve ilk etapta 40 bin medikal önlük ile destek seferberliği başlattı.

    “EV ARAYAN SAĞLIK ÇALIŞANINA DESTEK OLMAK TEMEL GÖREVİMİZ”

    Korona salgını nedeniyle görevde olan ve gecesini gündüzünü fedakârca ailelerinden ve sevdiklerinden uzak geçiren birçok sağlık çalışanımızın otellerde konaklaması üzerine bu kararı aldıklarını belirten Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Kristal Türkiye olarak konut portföyümüzün danışmanlığını gönüllü olarak değerli sağlık çalışanlarımıza açıyoruz. Bizlere ulaştıkları takdirde kendilerine yardımcı olabilecek tüm danışmanlığı gönüllü olarak yapacağız, en uygun lokasyonda konutu kiralamaları için süreci organize edeceğiz. Her sağlık çalışanımızın bu süreçte çözümü olmak bizlerin en temel görevidir” dedi.

    40 BİN MEDİKAL ÖNLÜK HASTANELERE ULAŞTIRILIYOR

    Tüm Türkiye’deki sağlık çalışanlarımıza destek olmak üzere medikal önlük seferberliği başlattıklarını belirten Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, “Koronavirüs salgınında sağlık çalışanlarımızın maske, önlük gibi sarf malzeme ihtiyacı oldukça büyük. Medikal önlükleri tüm Kristal Türkiye girişimci gönüllüleri ile İzmir’den başlayarak tüm Türkiye’deki hastanelere ulaştırıyor olacağız. Hastanelerimize sarf malzemeler konusunda destek vermek üzere tüm Türkiye’de firmalar gönüllü olarak çalışıyorlar ve birlik olmalıyız ve olası aksaklıklar nedeniyle malzeme sıkıntısı yaşayan hastanemiz kalmamalı. İstanbul, İzmir ve Bursa ilk etap olmak üzere bizler bu süreci başlattık. Hazırlattığımız 40 bin medikal doktor önlüğünü sağlık kuruluşu, hastane ve doktorlara ulaştırıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.