DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    EVDEMA Gaziantep’te açıldı

    EVDEMA Gaziantep’te açıldı
    27.11.2017
    A+
    A-

    Ev Dekorasyon Mağazalar zinciri EVDEMA, İstanbul’dan sonra farklı illerde de atağa geçti. Yapı ve dekorasyon sektöründe 44 yıllık tecrübeye sahip olan Evdema, müşterilerine bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri bir arada sunmayı hedefliyor. İstanbul ilinde 11 mağazası bulunan ve istikralı bir büyüme gösteren Evdema, artık Gaziantep Mağazası ile bölge halkına ev alışveriş çözümleri sunacak. Evdema Mağazalarında vitrifiye, seramik, parke, duvar kağıdı, masa&sandalye, aydınlatma, aksesuar gibi bir çok ürün gamı bir arada bulunuyor. Dev boyuttaki mağazalarda yaklaşık 90.000 farklı ürün satışa sunuluyor.

    Evdema Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, atılım ve hedeflerini anlattı

    Biz Evdema Mağazalarını açarken, bir eve dair tüm ihtiyaçlara çözüm üretmeyi hedef aldık. Mağaza sayımız arttıkça, bir yandan ürün portföyümüz de genişledi. Aksesuarda VITALE markası, duvar kağıdında DU&KA markası ile ürün yelpazemizi geliştirdik. Şu anda İstanbul ilinde kilit noktalarda 11 adet mağaza ile hizmet veriyoruz. Gaziantep ile birlikte şehir dışına açıldık. Tüm mağazalarımızda hem ürün konseptlerinde çeşitlilik, hem servis ve destek hizmeti konusunda tecrübeliyiz.

    Evdema’ nın hikayesi nasıl başladı?

    Ben 1956 yılı doğumluyum, çok küçük yaşta İstanbul’a geldim. Çıraklıktan başlayarak yapı sektöründe kademe kademe bilgilerimi geliştirdim. İlk dükkanımı Akatlar’da tesisat üzerine açtım. İşleri biraz geliştirince bir nalburiye dükkanı açtım, sonrasında toptan inşaat malzemeleri satmaya başladım. İlerleyen yıllarda ise dikkatimi, gelişmekte olan perakende sektörüne verdim, bu alandaki ilerlemenin çok önemli olduğunu gördüm ve perakende mağazalarını açmaya başladım. Evdema Mağazalarını açarken, ürün yelpazemiz de gittikçe genişledi. Müşteriye tesisat, seramik, vitrifiye ürünleri satarken, eve dair diğer ihtiyaçlara da odaklanmaya başladık. Şu anda tüm mağazalarımızda bir evin ihtiyacı olabilecek her ürünü müşterilerimize bir arada sunuyoruz.

    Zaman içinde gelişen taleplere cevap vermeyi ve çözüm üretmeyi çok önemsiyoruz. Tabi iş satışla bitmiyor, aynı zamanda servis ağınızın güçlü olması da çok önemli. İş teslimi ve ürün teslimatı konusunda kendimizi geliştirmemiz bizim için çok büyük avantaj oldu.

    “Ticarette benim için hızlı ve doğru karar vermek çok önemli. Yapı olarak yavaş hareket etmeyi ve geç karar vermeyi sevmiyorum. Bilgi birikimi ve deneyiminiz varsa, her zaman doğru kararları alabilirsiniz.”

    Hızlı hareket etmek risk oluşturmuyor mu?

    Ticarette risk almadan olmaz. Ben 17 yaşımda ilk dükkanımı İstanbul’da açtım, 44 yıldır ticaret hayatının içindeyim. Yapacağınız işi iyi biliyorsanız, yani konuya hakimseniz, hızlı hareket etmekte fayda vardır. Evdema olarak en iyi büyümeleri sıkıntılı dönemlerde kaydettik. Kendinizden eminseniz kararsızlığa ve zaman kaybetmeye lüzum yoktur. Ben ticaretin içinde büyüdüm, ticaret ilkelerimi her zaman şöyle özetlerim;

    KÖŞE – KESE – KÖSE

    KÖŞE; Dükkan köşede olmalı, konum çok önemlidir KESE; esnafın kesesinde para olacak, sermaye olmazsa olmaz KÖSE; müşteriye karşı her zaman güler yüzlü olacaksınız

    Bunların üçünü birleştirirseniz ve doğru kararlar alırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

    Ev dekorasyonu için alışverişte nelere dikkat etmeliyiz?

    Öncelikle bir evi alırken kendi tercihinize ve zevkinize hitap etmesi çok önemlidir. Eğer kaba inşaattan alabiliyorsanız şanslısınız, o zaman fayanstan parkeye, banyodan duvardan projeyi tamamen sizin tarzınıza göre hazırlıyoruz. Projelendirme aşamasında size 3 boyutlu sunumla sonucu gösterebiliyoruz, dolayısıyla istemediğiniz bir sürprizle karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırıyoruz. Uygulamanın profesyonel ustalar tarafından yapılması ve malzeme kalitesi de son derece önemlidir.

    Dekoratif ürünlere gelince, mağazalarımızda masa&sandalye gruplarından tutun, tüm aksesuarlara kadar geniş kombin seçenekleri bulunuyor. Müşterilerimize bu ürünleri kombinleme konusunda seçim yaparken yardımcı oluyoruz. Mekana ve kişisel tercihlere göre farklı dizayn alternatiflerini göz önüne alıyoruz. Yaratıcılığa önem veriyoruz, bu konuda oldukça detaycıyız diyebilirim. Bütün tasarımlarımız kendi bünyemizde geniş bir tasarım ekibi tarafından hazırlanıyor.

    Duvar kağıdı üretimine nasıl başladınız?

    Biz atımlarımızı yaparken, bir evin neye ihtiyacı varsa o konuya odaklanırız. Duvar kağıdı da çok önemli bir dizayn ürünü ve kullanımı hızla yayılmaktadır. Ev, ofis, cafe, restoranlar ve tüm mekanlarda tercih edilmekte. Kaliteli bir duvar kağıdını 10 ila 15 yıl süreyle rahatlıkla kullanabilirsiniz, dolayısıyla ekonomik olarak da avantaj sağlıyor. Tasarım olarak baktığınızda, eskiye nazaran artık çok yaratıcı desenlerde üretiliyor. 2 yıl önce Silivri’de duvar kağıdı fabrikamızı kurduk. DU&KA markası ile en üst kalitede duvar kağıdı üretiyoruz ve tüm dünyaya ihraç ediyoruz. İstanbul ilinde Evdema Mağazaları ile birlikte bayilerimiz aracılığı ile hizmet veriyoruz. İstanbul dışındaki illerde ise distribütörlük vermeye başladık.

    Gelecek projeleriniz nelerdir?

    Bizim her zaman kendimize belirlediğimiz hedef sürekli kendimizi yenilemek ve geliştirmek. Evdema olarak, kendi markalarımız olan VITALE ve DU&KA markalarında ürün yelpazemizi her gün genişletmeye devam ediyoruz. Vitale markası için ayrıca konsept mağazalarımı geliştiriyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.