DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fark yaratan lüks markalar Emaar AVM’de

    Fark yaratan lüks markalar Emaar AVM’de
    08.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen markaların “ilk”lerine ev sahipliği yapan Emaar AVM20’inci yüzyılın en zarif karakterlerini rafine saatleri ve mücevherleriyle baştan çıkartan, kralların mücevhercisi Cartier’nin Anadolu yakasındaki ilk butiğini ve Fransız moda markası Hermès ile estetik mimariyi alışveriş dünyasına taşırken, Galeries LaFayette ve Harry Winston gibi markalar ile ziyaretçilerine niş bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM, ev sahipliği yaptığı lüks markalar ile alışveriş dünyasının sınırlarını belirliyor.Alışverişte daha fazlasını bekleyenlerin tercihi olan Emaar AVM, moda dünyasının seçkin markalarının Türkiye’de ilk ve tek olan tasarım ve özel konseptlerini ziyaretçileri ile buluşturuyor.

    Tasarımın büyüsünde alışveriş

    Avrupa’nın farklı noktalarında pek çok mağazası bulunan dünyaca ünlü Fransız giyim markası Hermès’in, Emaar AVM’de bulunan özel mimari tasarımlı mağazası, rahat ve seçkin bir alışveriş deneyimi sunan modern dekorasyonu ile Avrupa’daki diğer mağazalarını geride bırakıyor. Açıldığı günden beri yoğun ilgi ile birçok ünlü ismin akınına uğrayan ve Emaar AVM’deki mağazasıyla Mayıs ayındaciro rekoru kıran Hermès’te şıklık her zaman başrolde oluyor.

    Cartier de Bruno Moinart’ın tasarladığı konsept ile hazırlanan Anadolu yakasındaki ilk mağazası için Emaar AVM’yi tercih eden markalardan. Bünyesinde Omega, Glashütte, Breguet, Blankpain gibi markaları bulunduran Tourbillion da Türkiye’de ilk ve tek mağazasını Emaar AVM’de modaseverlerle buluşturuyor.

    Zarafetin simgesi “Elmasların Kralı” Harry Winston

    İstanbul‘da ilk salonunu Emaar AVM’de açan Hollywood’un önde gelen ünlülerini kırmızı halıda süsleyen efsane mücevher markası “Elmasların Kralı” Harry Winston; ihtişamlı salonunda, mükemmel işçilikli pırlanta ve nadide değerli taşlarının bulunduğu muhteşem mücevher ve saat koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor.

    Harry Winston’ın lüks mücevher ve gelinlik mücevheri koleksiyonlarının yanı sıra son teknoloji saat koleksiyonlarına ayrılmış alanlar, misafirlerin Harry Winston’ın simgesi olan son derece saygın ve kişiye özel bir deneyim yaşamasını sağlarken, suit odaları ile de ayrıcalıkta en üst seviyeyi belirleyen lüks bir deneyim sunuyor.

    Paris’in ikonik moda adresi Emaar AVM’de

    İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük ve çok katlı mağazası, 400’e yakın yerli yabancı marka ve kozmetik reyonu ile Türkiye’nin en geniş marka seçkisine sahip Galleries Lafayette, alışverişte yeni bir boyut açıyor.

    Büyüleyici gelinlikler Vakko’nun yeni adresinde

    Vakko‘nun Anadolu Yakası’ndaki en büyük mağazasına ev sahipliği yapan Emaar AVM, dünya gelinlik modasının iddialı tasarımcılarını ve eşsiz koleksiyonlarını gelin adayları ile buluşturan ve 15 Temmuz’a kadar Emaar AVM’de bulunacak yeni Vakko Wedding pop-up store ile hayatının özel gününde eşsiz bir ihtişamı taşımak isteyenler için pek çok alternatifi barındırıyor.

    Tasarımın büyüsünde alışveriş

    Avrupa’nın farklı noktalarında pek çok mağazası bulunan dünyaca ünlü Fransız giyim markası Hermès’in, Emaar AVM’de bulunan özel mimari tasarımlı mağazası, rahat ve seçkin bir alışveriş deneyimi sunan modern dekorasyonu ile Avrupa’daki diğer mağazalarını geride bırakıyor. Açıldığı günden beri yoğun ilgi ile birçok ünlü ismin akınına uğrayan ve adını ciro rekortmeni olarak yazdıran Hermès’te şıklık her zaman başrolde oluyor.

    Cartier de, Bruno Moinart’ın tasarladığı konsept ile hazırlanan Anadolu yakasındaki ilk mağazası için Emaar AVM’yi tercih eden markalardan. 530 metrekarelik alan üzerine tasarlanan Cartier butiği, mevcut mücevher ve saat koleksiyonlarının yanı sıra, en yeni koleksiyonları da sunuyor. Bünyesinde Omega, Glashütte, Breguet, Blankpain gibi markaları bulunduran Tourbillion da Türkiye’de ilk ve tek mağazasını Emaar AVM’de modaseverlerle buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.