DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort’un Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek oldu

    Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort’un Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek oldu

    Turizm sektörünün deneyimli ismi Bilge Kasırga İpek, Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

    Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden  profesyonel iş hayatına 1998 yılında Polat Renaissance İstanbul’da, satış ve pazarlama departmanında başladı. Ramada Plaza Pangaltı ve Marriott Istanbul Asia’da üst düzey yönetici olarak görev yapan Bilge Kasırga İpek ardından sırasıyla Lykia Group, Holiday Inn İstanbul, Wyndham Kalamış Marina ve Crowne Plaza İstanbul Asia’nın Satış ve Pazarlama Direktörlüğünü yaptı. Kariyerini VIA DMC Group’un tüm otel, AVM, gayrimenkul ve marina projelerinin İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörlüğü ile sürdüren İpek, 2016 yılı itibari ile kendi danışmanlık firmasının yönetimine geçti.

    Almanya doğumlu olan Bilge Kasırga İpek, Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği ve Guilford College Pazarlama Bölümü mezunudur. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Bilge Kasırga İpek, Nisan ayı itibarıyla Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort’ta Genel Müdür olarak görevine başlamıştır.

    Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Hakkında:
    Ferko tarafından Ilgaz Dağı’nda inşa edilen Ferko Ilgaz Mountain Hotel & Resort, 261 oda ve 538 yatak kapasitesiyle misafirlerini 1750 metrede ağırlıyor. Toplam 12 bin 700 metrekarelik alan üzerinde bulunan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort; konaklamanın yanında, balo salonu ve konferans salonu ile aynı anda yaklaşık 800 kişiye hizmet verebiliyor. Tesis ayrıca eğlence ve spor olanakları ile profesyonel ihtiyaçlardan kişisel bakıma her şeyi, misafirlerine yüksek hizmet kalitesiyle bir arada sunuyor. Spa merkezi, spor alanları, macera parkı, dağ bisikleti parkurlarıyla da misafirlere bambaşka bir tatil deneyimi yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.