DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Feveran İletişim Warmhaus konkurunu kazandı

    Feveran İletişim Warmhaus konkurunu kazandı
    23.11.2017
    A+
    A-

    Beyçelik Holding bünyesinde kurulan ve radyatör üretimindeki 21 yılık birikimini 2016 yılı itibariyle kombi üretimine de aktaran Warmhaus’un konkurunu Feveran İletişim kazandı.

    Beyçelik Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve 21 yıllık tecrübesiyle 30 ülkeye ihracat yapan, ısıtma sektörünün global oyuncusu Warmhaus’un iletişim ajansını belirlemek için açtığı konkuru Feveran İletişim kazandı. Feveran, Beyçelik Holding ve markası Warmhaus’a stratejik iletişim danışmanlığı alanında hizmet verecek.

    Isıtma alanındaki tecrübe ve teknik bilgisini kombi alanına da aktaran Warmhaus, kullanıcılarına kaliteden ödün vermeden tasarruflu ısınma imkânı sunuyor. Estetik, ekonomik ve çevreci ürünleriyle Warmhaus, yarattığı katma değerin ve geçmiş tecrübesinin verdiği güç ile sektörel pazar lideri olma hedefi doğrultusunda ilerlerken, geniş servis ve satış ağı ile tüketicilerin ısınma ihtiyacını hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Uluslararası sertifikasyona sahip ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden şirket, son yatırımı ile de İngiltere pazarına açıldı.

    Ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme hizmetleri sunan Feveran İletişim; ayrıca dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.