DOLAR 32,5381
EURO 34,8148
ALTIN 2425,094
BIST 9725,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fiat’a MMA Smarties Global’de ödül

    Fiat’a MMA Smarties Global’de ödül
    28.09.2017
    A+
    A-

    MMA, dünya üzerinde 50’den fazla ülke 800’den fazla üyesiyle faaliyet gösteren ve asıl hedefi mobil pazarlamanın gelişmesini ve yayılmasını hedefleyen global bir dernektir.

    Her yıl MMA Smarties ile tüm dünyadan katılımcıların yer aldığı ödül törenlerinde başarılı projeler taçlandırılır.

    Bu yıl New York’da Fiat markamız ile MMA Smarties Global’de ödül aldık.

    Fiat Egea’dan Ezber Bozan Final. İçerde’nin Sırrı Fiat ile Çözüldü!
    Fiat, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Shazam kullanıcılarına ve Fiat sosyal medya takipçilerine unutulmaz bir TV izleme deneyimi yaşattı. Milyonların severek izlediği “İçerde” dizisinin, Bensu Soral tarafından canlandırılan, en önemli karakterlerinden Melek’in 30. Bölümün sonundaki vurulma sahnesinin sırrı Fiat ile çözüldü. Diziye damgasını vuran final sahnesinde Melek’i kimin vurduğunu, sadece sahneyi cep telefonlarıyla Shazam’latan izleyiciler görebildi. Fiat’ın “Ezber Bozan Final” çalışması TV’de final sahnesi ile eşzamanlı olarak  53.700 defa Shazam’latıldı ve Avrupa rekoru kırıldı. Türkiye’de ilk defa bir dizinin 360 sahnesi çekilerek bu içeriğin dijitalden kullanıcılar ile buluşması sağlandı. İzleyiciler 360 kamerayla çekilen final sahnesinin içerisine girerek hem Melek’i kimin vurduğunu görme fırsatı elde etti hem de “İçerde” dizisine gerçekten dahil olma deneyimi yaşadı. Bu deneyimi dizi izlerken kaçıranlar ise; Fiat Türkiye Facebook sayfasına yüklenen 360 sahne videosuna yönlendirildi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.