DOLAR 32,5871
EURO 34,8493
ALTIN 2498,366
BIST 9699,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gastronomi tasarım markası Nude

    Gastronomi tasarım markası Nude
    20.03.2019
    A+
    A-

    “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan NudeTurizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen GastroEkonomi Zirvesi’nin destek sponsorlarından biri oldu.

    Şişecam’ın global markası Nude, Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) tarafından 12 Mart’ta, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Global GastroEkonomi Zirvesi’ndeki standında ziyaretçilerini ağırladı.

    Tüm dünyadan sektör profesyonellerini, gastronomi meraklılarını ve alanında uzman isimleri bir araya getiren zirvede Nude, global alanda pekçok tasarım ödülüne layık görülen koleksiyonları ile büyük ilgi gördü. Nude, gastronomi turizmini desteklemek adına GastroEkonomi Zirve’sine geçen yıl olduğu gibi bu sene de destek verdi.

    Gastronomi Ekonomisi, Gastro Diplomasi, Gastronomi Turizmi ve Sosyal Gastronomi gibi konuların konuşulduğu GastroEkonomi Zirvesi’nde Nude, gastronomi dünyasına renk katacak yepyeni koleksiyonlarını da ikram profesyonelleri ile buluşturdu.

    Camın en yalın hali: ‘Nude’

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.